Cum îţi stabileşti priorităţile

1 47057 original jpg jpeg

Eşti mereu în priză şi ţi se pare că timpul zboară. Orice ai face, tot nu reuşeşti să duci la capăt treburile de la serviciu. Înseamnă că ai nevoie de o listă clară a priorităţilor.

Pe aceeaşi temă:

Ştii să te faci respectată?

5 metode să împaci familia cu serviciulNotează sarcinile zilnice

Dacă vei şti exact ce ai de făcut în fiecare zi,vei reuşi să te descurci în hăţişul de treburi care trebuie duse la bun sfârşit. Alcătuieşte un calendar în care să treci toate activităţile în funcţie de termenele şi de complexitatea lor.

Apoi stabileşte ordinea în care le vei face,după timpul pe care îl acorzi fiecăreia. Refăcând zilnic lista,nu vei pierde nimic din vedere şi vei putea să-ţi restabileşti priorităţile,când este necesar.

Nu tot ceea ce faci în timpul orelor de muncă te ajută cu adevărat să realizezi lucrurile pe care ţi le doreşti. Aşa cum în fiecare lună îţi planifici atent pe ce vei da banii,la fel te poţi gândi ce treburi îţi consumă timpul zilnic.

Pentru cele mai puţin presante,lasă-ţi puţin timp şi nu uita să rezervi cel puţin o oră pentru şedinţe sau sarcini de lucru neprevăzute.

Timpul este preţios,dar este atât de uşor să te iei cu treburi mărunte şi să-ţi pierzi atenţia,încât orele trec ca vântul pe lângă tine. De aceea,este esenţial să nu te îndepărtezi de la lucrurile importante care trebuie făcute.

Închide telefonul,refuză politicos propunerile colegilor de a face o pauză fără justificare şi îndreaptă-ţi toată atenţia asupra treburilor urgente. După aceea,este vreme şi pentru relaxare.

...ce poţi face în timpul programului,fără să fie nevoie să lucrezi ore suplimentare. Nici lucrul acasă nu este o soluţie,poate doar în situaţii excepţionale.

Cu gândul că poţi termina totul şi după orele de serviciu,este posibil să fii tentată să zăboveşti mai mult până la terminarea unei sarcini de lucru.Recente

Tort de ciocolata cu cirese Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește sursa  Shutterstock jpg
casa bântuită foto  Shutterstock jpg
Pui souvlaki Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau 1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde sursa  Shutterstock jpg
Intepatura de albine jpg