Cum să-l faci să fie mereu îndrăgostit de tine

1 71250 original jpg jpeg

Când eşti îndrăgostită şi ţi se răspunde la fel, ţi se pare că toată lumea este a ta. Dar ce te faci când el dă semne că nu mai este la fel de interesat de tine?

Cu dragostea este ca şi cu …mâncarea. Dacă te hrăneşti o săptămână cu acelaşi fel,chiar dacă este desertul tău preferat,cu siguranţă în cea de-a opta zi nu mai vrei să-l vezi. Exact la fel sunt şi relaţiile dintre doi oameni care se iubesc! De aceea,trebuie să-ţi surprinzi mereu partenerul.

Joacă-te de a seducţia

Ştiai că sărutul,îmbrăţişările sau micile tachinări sunt numai bune de pus în practică,la orice vârstă,pentru a-i trezi partenerului fiorii iubirii? Chiar şi un studiu al cercetătorilor americani de la Colegiul Lafayette,din Pennsylvania,SUA. Ei susţin că substanţele conţinute în saliva partenerei au efectul de a mări libidoul bărbaţilor. Şi îmbrăţişările sunt foarte importante,căci favorizează producerea de oxitocină în organism,hormon care are capacitatea de a face o persoană să fie mai drăgăstoasă şi să simtă o mai mare nevoie de apropiere de partener.

 Şi distanţa face minuni

O altă soluţie la fel de eficientă este să petreci ceva vreme departe de el. Stai cel puţin un weekend în vizită la o prietenă sau la nişte rude din altă localitate. Este un prilej numai bun ca să-l faci să-i fie dor de tine,să-şi dorească să te ţină în braţe şi să-ţi simtă parfumul. Şi să aibă fluturaşi de adolescent în stomac atunci când va veni să te ia de la gară. Totodată,zilele petrecute departe de tine îl vor face să te aprecieze şi să te iubească mai mult.

O altă tunsoare face minuni

În lupta de recucerire a cetăţii,o strategie cu care nu vei da greş este aceea a schimbării înfăţişării. Încearcă o nouă coafură sau o altă nuanţă de păr şi vei avea parte de cele mai neaşteptate rezultate:te va mânca din priviri,pur şi simplu. Şi nu uita nici de o lenjerie intimă mai provocatoare,din dantelă sau din satin. Bărbaţii sunt înnebuniţi după astfel de desuuri,aşa că fii sigură că-l vei pune pe jar! Rezultatul?  Veţi petrece o noapte pasională,la fel ca la începuturile relaţiei. Lucru care nu poate decât să vă reapropie.

Renunţă la reproşuri

Un alt pas este să renunţi să-i mai scoţi ochii zile,luni sau chiar săptămâni întregi pentru o greşeală pe care a făcut-o în trecut. Reproşurile omoară încet,dar sigur romantismul unei relaţii. Astfel de comportamente din partea ta nu-i poot provoca decât furie şi nesiguranţă. Tactica pe care trebuie să o adopţi este simplă:odată ce l-ai iertat,pune punct oricărei discuţii pe acest subiect. Astfel,în ochii lui vei redeveni femeia calmă şi înţelegătoare de care s-a îndrăgostit.