Cum să treci peste momentele dificile

tipuri de nevralgii jpeg

Zilele în care îţi vine să zbori pe cele mai înalte culmi ale fericirii sunt, din păcate, împărţite cu zgârcenie. În completarea lor, zeci de gânduri care mai de care mai pesimiste se răspândesc şi-ţi răpesc bucuria prezentului. Şi totuşi, cu puţină încredere, poţi să depăşeşti momentele dificile.

Dacă nu te simţi împlinită la locul de muncă...

... este bine să te gândeşti care este de fapt problema. Pentru a ştii cum poţi îndrepta lucrurile,cercetează care este sursa necazului şi vezi ce poţi face ca să schimbi situaţia. Colegii,şeful,plictiseala şi refulările adunate în timp,oboseala cauzată de sarcinile de serviciu-toate acestea îşi spun cuvântul şi-ţi pot face viaţa un chin. În caz că este vorba de o persoană care te supără,vorbeşte cu ea şi încearcă să-ţi pui lucrurile în ordine. Dacă locul de muncă este cel care te nemulţumeşte,încearcă să schimbi câte ceva în sarcinile de muncă şi fă „retuşuri” în activităţile tale zilnice. În cel mai rău caz,chiar şi pe timp de criză,poţi încerca să te orientezi către un alt domeniu de muncă sau poţi face cursuri de recalificare.

Când ţi se pare că n-ai timp de nimic...

... ai senzaţia că totul se duce de râpă şi nu ai timp să faci nimic din ceea ce ţi-ai dori. Eşti agitată şi tot ce pui în practică are un rezultat catastrofal. Iată de ce,în acele momente dificile,opreşte-te din ceea ce faci,ia o gură de aer şi gândeşte-te la ceva frumos. Stabileşte-ţi priorităţile şi lasă lucrurile ce nu sunt urgente pe mai târziu. Indiferent cât de multe ai de rezolvat,eşti un simplu om şi nu ai cum să le faci pe toate în timp record.

Când viaţa de cuplu este în impas...

... lasă de la tine şi,dacă într-adevăr îţi iubeşti partenerul,găseşte o soluţie ca să reînviaţi pasiunea din dormitor. O cină romantică,melodia preferată în surdină sau o plimbare într-un loc special pot fi adevărate soluţii ca să vă regândiţi relaţia şi s-o luaţi de la capăt. Totul se face cu pasiune şi grijă pentru celălalt.

Când pierzi pe cineva drag...

... durerea nu o poţi nega,dar poţi încerca să mergi mai departe pentru că ştii ca aşa şi-ar dori persoana dragă. Şi oricât de greu ţi-ar veni,gândeşte-te la momentele dragi petrecute împreună şi la cum ar fi vrut ca tu să-ţi continui viaţa.