Fă-l să te placă din nou!

1 64746 original jpg jpeg

Dragostea nu durează o veşnicie, de aceea se întâmplă ca, după ani buni de relaţie, pasiunea şi fluturii de la început să dispară. Iată ce este de făcut.

Distanţa este aur curat

O primă soluţie este să petreci ceva vreme departe de el. Stai cel puţin un weekend în vizită la o prietenă sau la nişte rude care locuiesc din altă localitate. Este un prilej numai bun ca să-l faci să-i fie dor,să-şi dorească să te ţină în braţe şi să-ţi simtă parfumul.

Şi să aibă fluturaşi de adolescent în stomac atunci când va veni să te ia de la gară. Totodată,zilele petrecute departe de tine îl vor face să te aprecieze şi să te iubească mai mult.

O nouă tunsoare face minuni

În lupta de recucerire a cetăţii,o strategie cu care nu vei da greş este aceea a schimbării înfăţişării. Încearcă o nouă coafură sau o altă nuanţă de păr şi vei avea parte de cele mai neaşteptate rezultate:te va mânca din priviri,pur şi simplu.

Şi nu uita nici de o lenjerie intimă mai provocatoare,din dantelă sau din satin. Bărbaţii sunt înnebuniţi după astfel de desuuri,aşa că fii sigură că-l vei pune pe jar! Rezultatul?  Veţi petrece o noapte pasională,la fel ca la începuturile relaţiei. Lucru care nu poate decât să vă reapropie.

Călătoriţi într-un loc nou

Atunci când simţi că pasiunea dintre voi este în pericol să se ducă pe apa sâmbetei,nu începe să te întrebi oare ce s-a întâmplat? Unde am greşit?

În loc de întrebări care să rămănă fără răspuns,iar prăpastia dintre voi să se adâncească,apucă-te să plănuieşti o cină romantică la un restaurant nou din oraş. Sau o ieşire în doi,într-un loc unde nu aţi mai fost niciodată. Vă vor crea ocazia perfectă ca să vă reapropiaţi.

Renunţă la reproşuri

Un alt pas este să renunţi să-i mai scoţi ochii zile,luni sau chiar săptămâni întregi pentru o greşeală pe care a făcut-o în trecut. Reproşurile omoară încet,dar sigur romantismul unei relaţii. Astfel de comportamente din partea ta nu-i pot provoca decât furie şi nesiguranţă.

Tactica pe care trebuie să o adopţi este simplă:odată ce l-ai iertat,pune punct oricărei discuţii pe acest subiect. Astfel,în ochii lui vei redeveni femeia calmă şi înţelegătoare de care s-a îndrăgostit.

Joaca de-a seducţia

Ştiai că sărutul,îmbrăţişările sau micile tachinări sunt numai bune de pus în practică,la orice vârstă,pentru a-i trezi partenerului fiorii iubirii? Chiar şi un studiu al cercetătorilor americani de la Colegiul Lafayette,din Pennsylvania,SUA.

Ei susţin că substanţele conţinute în saliva partenerei au efectul de a mări libidoul bărbaţilor. Şi îmbrăţişările sunt foarte importante,căci favorizează producerea de oxitocină în organism,hormon care are capacitatea de a face o persoană să fie mai drăgăstoasă şi să simtă o mai mare nevoie de apropiere de partener.Recente

Obiceiuri care afectează sănătatea tractului urinar jpg
Lasagna cu spanac Sursa foto shutterstock 1738952648 jpg
oj png
clickpentrufemei ro (2) jpg
branca ursului femeie shutterstock 659200591 jpg
Chec cu lamaie Sursa foto shutterstock 2032280408 jpg
3 motive sa te speli pe fata seara Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg