Fericită singură? Se poate!

1 49862 original jpg jpeg

Te simţi cu moralul la pământ pentru că este sâmbătă seara şi vezi îndrăgostiţi care se plimbă relaxaţi pe stradă? Nu este cazul! Suntem aproape de tine şi te ajutăm cu sfaturi astfel încât să realizezi că poţi fi împlinită şi singură.

În caz că eşti sceptică în legătură cu titlul articolului,nu trebuie să te împacientezi. Nu pledăm pentru femeia independentă care ar trebui să rămână singură pentru tot restul vieţii. Dimpotrivă,avem în vedere cazurile în care te-ai despărţit de bărbatul iubit sau pur şi simplu nu-ţi găseşti partenerul ideal. Cel mai greu în aceste situaţii este să nu disperi şi să încerci să-ţi păstrezi calmul. Şi cu multă încredere,vei realiza că va apărea şi luminiţa mult aşteptată de la capătul tunelului.

O nouă atitudine

În primul rând,fă-ţi ordine în treburile de serviciu. Sunt sigură că ai putea să faci multe activităţi care să te ridice în ochii superiorilor. Asta mai ales că viaţa personală de dinainte de despărţire îţi ocupa mai tot timpul. Ca să nu te gândeşti la probleme,pune-ţi mintea la treabă mai mult ca de obicei şi rezolvă facturi,articole,propuneri... Tot ceea ce te poate pune la muncă şi-ţi dezvoltă cariera. Cel puţin pentru moment,încrederea de sine ţine şi de o carieră de succes. Sau cel puţin să fii unul dintre cei mai buni angajaţi în mediul în care lucrezi.

Reorganizează-ţi mediul în care trăieşti

Ai grijă de locul în care trăieşti şi decorează-l după bunul plac. Este bine să îndepărtezi lucrurile care-ţi amintesc de fostul partener şi să dai o nouă imagine casei,în funcţie de gusturile şi cerinţele tale. De asemenea,înconjoară-te de prieteni de calitate. Ei sunt cei care dau culoare şi entuziasm vieţii noastre.

Se dă starul la «testare»!

Ai primit o invitaţie în oraş de la un posibil partener? Gândeşte-te la acest lucru ca la o aventură,o distracţie de care trebuie să profiţi! Nu trebuie să ai aşteptări de la acel om,să-l vezi ca pe un potenţial soţ,iubit,prieten pe viaţă...Raportează-te la acea persoană ca la un necunoscut despre care vrei să ştii cât mai multe. Cine ştie,poate vei descoperi calităţi de care vei fi plăcut surprinsă.

Înfăţişarea nouă te va binedispune

Când eşti singură,este momentul ideal să te aranjezi după cum îţi trece prin minte. Schimbă-ţi înfăţişarea şi pune-ţi la punct detaliile pe care înainte nu le făceai de dragul omului iubit. Nu în ultimul rând,este momentul să-ţi pui la punct cheltuielile casei,să-ţi limitezi bugetul la lucrurile pe care ţi le permiţi şi să te organizezi în gospodărie.