Fii seducătoare la orice vârstă!

1 48894 original jpg jpeg

Mai mult decât de frumuseţe şi de vârstă, seducţia ţine de stil, de personalitate, ţine de eleganţă. Şarmul sau farmecul unei femei de cele mai multe ori nu-i nativ, este construit amănunt cu amănunt!

Americanii le numesc „cougars”. Sunt femeile trecute de prima tinereţe,dar care încă mai arată ca la 30 de ani. Pentru ele,timpul nu trece,ridurile nu apar,pielea le rămâne netedă,doar vârstele le sunt de două ori cât cele ale bărbaţilor de lângă ele.

A se vedea cazul Demi Moore. Dar despre ce vorbim aici,vei spune,despre femeile-idol,ce-şi cumpără pe bani grei frumuseţea în clinici cu ştaif? Nu.

Vorbim despre ele,pentru că ele deţin secretul seducţiei. Atitudinea lor,curajul de a fi seducătoare la orice vârstă. Oare cum gândeşte o adevărată seducătoare?

Sfidează mentalităţile!

Oricine are curaj să fie seducătoare la 20 de ani,dar câte femei de 50 se gândesc că ar putea părea ridicole dacă şi-ar păstra aerul tineresc?

Nenumărate femei,victime ale unor mentalităţi greşite,transmise cu grijă de la o generaţie la alta,renunţă complet la orice urmă de seducţie,după o anumită vârstă.

Apoi,nemulţumite,se vor din nou atrăgătoare.

Foloseşte-ţi atuurile

Nu-i de-ajuns să ne privim în oglindă şi să ne ştim fiecare imperfecţiune. Pentru a fi fermecătoare,trebuie să ştii ce anume din tine trebuie să fie accentuat,care sunt punctele tale forte,ce-ţi place cel mai mult la tine.

La fel de bine trebuie să ştii ce vrei să maschezi,folosindu-te de machiaj şi de vestimentaţie. Vei vedea:cu cât te placi mai mult,cu atât vei fi mai plăcută de ceilalţi.

Fii încrezătoare în tine însăţi

Ce pierzi odată cu apariţia primelor riduri câştigi doar cunoscându-te mai bine. Cu cât trec anii,cu atât devii mai sigură pe tine,căci propria-ţi persoană îţi rezervă din ce în ce mai puţine surprize.

Îţi ştii fie­care gest şi simţi că deţii controlul asupra propriei personalităţi. Farmecul vine din siguranţă,siguranţa din cunoaştere.

Profită de fiecare zi care trece! Într-o lume dominată de imagine,trebuie să te prezinţi în cea mai bună variantă a ta.

Iar atitudinea ta poate fi cea a unei femei tinere fără a fi deloc deplasată.

Şarmul unei femei e dat de ceea ce o diferenţiază de celelalte. Defineşte-ţi stilul! Îndrăzneşte să cucereşti la orice vârstă!

Seducţia? O chestiune de antrenament

E simplu să vorbeşti despre seducţie! Subiectul a devenit clişeu,pare la îndemâna oricui să fie seducătoare. La prima vedere,zici că se rezolvă doar punându-ţi pantofii potriviţi şi cea mai frumoasă rochie.

Adevărul e că dacă vrei să ai farmec şi nu te numeri printre acele femei,prea puţine,al căror farmec este nativ,te poţi lupta cu tine toată viaţa.

Regula spune că nu există seducţie fără antrenament. Marile seducătoare,precum sportivii de performanţă,s-au antrenat permanent. Jocul seducţiei este un joc ca oricare altul.

Până când?

Dar vine o vreme când nu mai îndrăzneşti să-l joci. „Am crescut prea mult pentru asta!”,îţi spui resemnată şi greşeşti.

Seducţia e un fel de a fi,o atitudine,o manieră de-a privi viaţa. Cu cât joci pe terenul ei,cu atât ţi se pare mai uşor! Englezii au numit jocul ăsta „flirt”.

„Nu,sunt prea bătrână pentru asta!”,te auzi spunând. Şi dacă într-o zi te trezeşti singură şi trebuie să-ţi iei viaţa de la capăt,ca la 20 de ani?

Atunci,îţi găseşti cel mai bun surâs,acela care poate cuceri pe oricine şi începi să-l porţi din nou.

Dar de ce a trebuit să-l uiţi? De ce să fii seducătoare de nevoie,când poţi fi seducătoare oricând?

În variantă ideală!

Important este să îndrăzneşti să scoţi în evidenţă fix acele aspecte care te diferenţiază de restul femei­lor. Tu ştii ce te face specială?

În variantă ideală,seducţie=acel ceva de zi cu zi,atât de sofisticat şi atât de simplu,care transformă o femeie privită într-o femeie admirată.

O situaţie specială şi multă încredere!

Îţi trebuie atâta încredere în tine cât să n-o poţi duce când,după ani buni cu acelaşi bărbat,te regăseşti singură!

Îţi reproşezi că n-ai ştiut să te faci plăcută,că meritai să fii părăsită,cazi în depresie şi te dispreţuieşti.

Până o să afli că da,există seducţie la orice vârstă!