Idei de cadouri pentru bebelusi: cum sa alegi daruri utile sau simbolice pentru cei mici

Fie ca este aniversarea copilului prietenilor tai, nepotului sau nepoatei ori poate a finutei sau finutului, alegerea cadourilor pentru bebelusi poate fi dificila atunci cand nu primesti idei sau sugestii din partea parintilor.

image

Din fericire, exista o multime de optiuni din care sa alegi, in functie de ce tip de cadou vrei sa oferi. Uneori, cadourile simbolice sunt alegerea de suflet, in timp ce in alte cazuri este o idee buna sa cumperi un dar util, pe care parintii sa il poata folosi cu succes in cresterea celui mic. Daca esti in pana de idei in alegerea unui cadou pentru un bebelus sau copil mic, am pregatit pentru tine cateva idei care sa te inspire.

Descopera cele mai inspirate idei de cadouri pentru bebelusi

Jucarii

 Jucariile sunt unul intre cele mai inspirate daruri pe care le poti face celor mici. O jucarie este o optiune populara, datorita versatilitatii acesteia. Exista jucarii pentru toate bugetele, dar si pentru toate gusturile si preferintele. Poti opta pentru jucarii de plus, jocuri educative, jucarii din lemn sau pentru patutul bebelusului. Daca nu ai idee ce tip de jucarie este cea mai potrivita, atunci cea mai sigura optiune este una din plus. De ce? Acestea se potrivesc copiilor de aproape toate varstele si se pot folosi atat pentru joaca activa, cat si ca decoratiune in camera celui mic.

Accesorii pentru masa

 Accesoriile pentru masa pot fi un dar super util pentru bebelusi. Exista mai multe variante din care poti alege, de la biberoane, suzete si pana la scaune de masa sau boluri si tacamuri. Daca iti doresti sa alegi cea mai utila optiune, atunci poti alege din gama de scaune de masa de la Babyneeds.ro, in cazul in care stii ca parintii ar avea nevoie de unul. Scaunul de masa il va ajuta pe cel mic sa fie hranit corect si comod, dar si pe parinti sa poata face acest lucru cat mai usor.

Albume foto

 Albumele foto sunt un dar simbolic pe care il poti oferi bebelusilor si copiilor mici. Este o idee buna sa incluzi si cateva poze in albumul foto pe care urmeaza sa il daruiesti. Poti opta pentru poze de la botez sau alte evenimente speciale unde a participat si cel mic sau poti alege cateva poze de familie pe care sa le printezi. Daca nu ai deja astfel de poze, poti sa le spui parintilor ca pregatesti un dar surpriza si ca te-ar ajuta daca ei ar selecta fotografiile de familie preferate. In acest fel, vei avea cu siguranta cele mai reusite poze pentru albumul foto al celui mic.

 Darurile pentru bebelusi nu sunt deloc dificil de ales daca tii cont de nevoile si preferintele parintilor. In functie de bugetul tau, poti opta pentru cadouri simbolice, ce vor ramane o amintire pentru ani si ani sau pentru cadouri utile, care sa ii ajute pe parinti sa aiba grija eficient de cel mic, fie ca este vorba de somn, hranire sau alte activitati esentiale. 

Sursa foto: Pexels.com



Recente

Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg