În căutarea imaginaţiei pierdute

1 48591 original jpg jpeg

În dragoste, uneori ai nevoie de-un plan bun. Că nu degeaba au asemănat dragostea cu războiul. Şi-n una, şi-n alta vine o vreme când pui la bătaie scenarii.

Nu-i mult de când am citit într-un ziar o ştire de genul acelora care nu mai surprind pe nimeni. Zicea că în relaţiile amoroase de lungă durată,parafate la primărie sau nu,principalul risc ar fi plictiseala.

De asta s-au plâns cuplurile participante la respectivul studiu. Pornind de aici,am ajuns la scenariile de mai jos. Dacă te plictiseşti sub acelaşi acoperiş cu bărbatul alături de care ai petrecut suficient timp încât să nu vă mai surprindeţi prea uşor,citeşte şi aplică. În dormitor.Începe cu decorul!

Să faci dragoste în dormitor,în timp ce copiii dorm în camera cealaltă,târziu în noapte,în linişte. Scenariul este mereu acelaşi şi-i deja neatractiv. Se impune o schimbare de decor. Câteva detalii pot fi de-ajuns.

O lampă ascunsă după o perdea. Lumânări împrăştiate pe parchet. Şi muzică senzuală. Pregăteşte totul într-o seară de sâmbătă,trimite copiii la bunici şi aminteşte-ţi de începuturi! Şi cine a zis că oamenii fac dragoste doar în pat? La urma urmei,prea multă comoditate strică!

Ce iei din frigider şi pui la încălzit?

Ciocolata,îngheţata,căpşunile,întinse toate pe corpul tău sau al lui. Anunţă-l simplu,când ajunge acasă:„Iubitule,în seara asta mutăm bucătăria în dormitor! Măcar pentru desert”. Scenariul ăsta-ţi aminteşte poate şi ţie de Samantha,din „Totul despre sex”,întinsă pe-o masă,îmbrăcată doar în sushi,aşteptându-şi iubitul. La urma urmei,e un joc de oameni mari.

„Dar cine mai are chef de jocuri?”,vei spune,cu gândul la toate grijile voastre serioase. Însă odată început jocul,le vei uita. Efectul fanteziilor!

Nu se vede nimic!

Studiile în materie de sex demonstrează negru pe alb că întunericul te face să simţi mai intens. Dacă nu este suficient să stingeţi lumina,legaţi-vă pe rând la ochi cu o eşarfă de mătase.

Un masaj cu uleiuri parfumate va întregi scena şi va intensifica senzaţiile. S-ar putea să vi se pară chiar amuzant,dar cine a zis că umorul nu are loc în pat? Dimpotrivă!

Zâmbiţi,sunteţi filmaţi!

Unele cupluri aleg să vizioneze din când în când filme pentru adulţi. Aşa,pentru inspiraţie! Şi sunt şi unele care nu se dau în lături să interpreteze chiar ele astfel de roluri,în propriul dormitor,fără a primi vreun onorariu de la vreun producător. La urma urmei,în sex e ca-n război. Nu există limite,doar fantezii aplicate...

Ce poate face un SMS?

Noile tehnici de comunicare vin în ajutor şi pe plan intim. Un mesaj provocator pe telefon,un e-mail în care-i descrii o (ne)vinovată fantezie pe care o ţineai ascunsă de mult... Poţi porni şi de la clişeul acela,crezut de oricine:„Azi-noapte am visat că...”Mai departe,îţi pui la bătaie imaginaţia. Vei vedea că vor ieşi numai lucruri interesante. Este distractiv şi de efect.

Cu dragostea sub lupă

Ce-ţi spun visele erotice

Oamenii de ştiinţă sunt de părere că visele erotice pe care le avem noaptea ar putea spune destul de multe despre ceea ce ne dorim cu adevărat... în pat.

Ei au analizat mai atent ce se întâmplă cu emoţiile noastre la nivel cerebral şi au observat că scenariile pline de tandreţe şi de senzualitate dezvăluie o parte din dorinţele noastre.

Facem dragoste din interes?

Cindy Meston şi David Buss sunt doi cercetători americani care au încercat să structureze câteva dintre motivele pentru care femeile sunt mai deschise să facă sex cu partenerul lor.

Ei sunt de părere că femeile,capricioase de cele mai multe ori când vine vorba despre sex,sar mai uşor în braţele iubitului atunci când vor să se răzbune,când vor să obţină anumite cadouri,pentru a stârni gelozie sau când vor să slăbească.