Iubirea la distanţă chiar este posibilă!

1 70134 original jpg jpeg

A plecat să muncească în alt oraş sau chiar în altă ţară şi nu vă vedeţi decât o dată pe lună... Nu e cazul să-ţi pierzi încrederea în iubirea voastră. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să-l simţi aproape.

Comunicaţi în fiecare zi

Faceţi cu rândul:astăzi îl suni tu,mâine el. Chiar dacă nu vor­biţi mai mult de două minute,e foarte important ca şi tu,şi el să simţiţi că luaţi parte la activităţi­le obişnuite ale celuilalt. În cazul în care nu aveţi posibilitatea să vă sunaţi suficient de des,exis­tă şi alte canale de comunicare:mesajele pe telefonul mobil,e-mailurile,messengerul. Iar dacă aveţi şi cameră web,distanţa nu vi se va mai părea atât de mare.

Lucruri de evitat într-o relaţie la distanţă

Nu-l suna din 5 în 5 mi­nute ca să-l întrebi ce face şi cu cine iese în oraş! Rişti să-şi închidă telefonul şi să te mintă că nu are semnal.

Nu încerca să-l controlezi! Dacă tu îi interzici să iasă cu prietenii,lui îi va fi uşor să îţi ascundă ce face cu adevărat. Aşa că ar fi de preferat să îl ajuţi să ţi se destăinuie.

Nu-i face crize de gelozie! Chiar şi cel mai fidel bărbat îşi va dori până la urmă să îţi ofere un motiv real de suspiciune...

Bucuraţi-vă împreună de activităţile preferate

Cine spune că dacă vă despart câteva sute sau mii de kilome­tri nu puteţi să aveţi activităţi comune? Uitaţi-vă amândoi la acelaşi film sau citiţi aceeaşi carte şi împărtăşiţi-vă impresi­ile. Sau stabiliţi o oră la care să vă plimbaţi amândoi prin parc,ca şi cum aţi fi împreună.

Surprinde-l!

Din când în când,fără să aş­tepţi o ocazie deosebită,tri­mite-i un cadou. Poate fi,pur şi simplu,o fotografie cu tine,pe spatele căreia să-i scrii un mesaj din suflet.

Sărută-l virtual de “Noapte bună”Faceţi din urările de noapte bună un obicei la care să nu renunţaţi niciodată. Lucru­rile acestea mici mai reduc parcă distanţa dintre voi.