Jocul filmului Cars 2 este în magazine!

1 49061 original jpg jpeg

Cel mic adoră maşinuţele? Ei bine, îl poţi bucura cu noul joc video al cunoscutului film de animaţie 3D „Cars 2”, care va rula în cinematografele de la noi din 5 august.

„Povestea din joc continuă acţiunea filmului,iar jucătorii pot alege să intre în rolul personajelor principale din film,precum şi al altor personaje-maşini noi,pentru a participa la curse în locuri exotice de pe întregul glob”,afirmă Mike Stegaru,Product Manager,TNT Games.

În jocul video Cars 2,jucătorii trebuie să se antreneze la sediul Chrome (Command Headquarters for Recon Operations and Motorized Espionage) pentru a deveni spioni profesionişti,de talie mondială,după care să îndeplinească misiuni periculoase şi să intre în curse pentru a demonstra că sunt cea mai rapidă maşină din lume. De asemenea,jucătorii îşi vor pune la încercare toate abilităţile de spion în curse de tip combat racing pline de acţiune şi în arene de luptă,folosind mişcări speciale,pe care doar personajele Cars le pot face:mers cu spatele,acrobaţii aeriene,salturi laterale pentru evitarea obstacolelor,mers pe două roţi şi altele.

Jocul mai oferă atât curse single player,cât şi moduri multiplayer pentru un maximum de patru jucători,precum şi posibilitatea de a debloca noi trasee,personaje,curse şi misiuni de spionaj.

În plus,fanii jocului Cars 2:The Video Game se pot conecta la World of Cars Online,o lume virtuală browser-based cu acces gratuit. Jucătorii vor putea câştiga curse şi îndeplini misiuni în jocul video pentru recompense pe care le pot folosi apoi pentru a debloca obiecte noi în lumea virtuală a universului Cars.

Jocul este disponibil în versiuni pentru PC la preţul de 129,99 lei,Sony PLAYSTATION 3 la preţul de 279,99 lei,Nintendo Wii la preţul de 199,99 lei şi Nintendo DS/DSi/DSi XL la preţul de 179,99 lei.

Vârsta minimă recomandată:7 ani