«Mă iubeşte cu adevărat?»

1 49117 original jpg jpeg

Dragostea este un sentiment uimitor! Îţi dă atâta bucurie şi recunoştinţă faţă de cel iubit, cu atât mai mult cu cât simţi că îţi este împărtăşită. Ţi se pare că sentimentele lui nu mai sunt cele de la începutul relaţiei voastre şi că n-a fost sincer? Iată cum îţi dai seama că te iubeşte!

Vorbele nu sunt totul în iubire

Sigur că la începutul unei relaţii îţi dai uşor seama dacă ţine la tine după felul în care te priveşte,în care te îmbăţişează sau te sărută. Adevăratul test al dragostei lui vine mai târziu,când mai trec din fiorii primelor întâlniri. După un an sau doi e posibil să nu mai fie atât de drăgăstos şi-ai putea începe să crezi că nici nu te iubea cu adevărat,aşa cum îţi arăta la început sau aşa cum îţi spunea.

De fapt,atenţia ta ar trebui să se îndrepte asupra a ceea ce face pentru tine şi nu a ceea ce spune sau a gesturilor tandre.

Un zâmbet sincer atunci când vă revedeţi,grija de a-ţi reaminti ceva ce poate ai uitat,de a-ţi umple farfuria când luaţi masa acasă sau de a strânge vasele de pe masă după ce aţi terminat de mâncat – toate astea nu sunt semne clare că te iubeşte cu adevărat?

Adevărata dragoste vine din ceea ce face pentru tine cel iubit nu doar din ceea ce spune. Prin urmare,fii receptivă la ceea ce-ţi spune partenerul tău prin faptele lui,ca să afli dacă este îndrăgostit de tine cu adevărat.

Te face un om mai bun

Când eşti îndrăgostită ar trebui să fii veselă şi încrezătoare în forţele proprii. Partenerul tău,dacă te iubeşte cu adevărat,te face să te simţi adorată,entuziasmată,adică să te simţi bine în pielea ta. Totodată,va avea grijă să nu-ţi afecteze stima sau siguranţa de sine şi va scoate la lumină numai ce este mai bun din tine.

Fericirea ta,mai presus de a lui

Gelozia bat-o vina chinuie sufletul oricărui îndrăgostit în mai mică sau mare măsură şi asta se datorează mult egoismului fiecăruia. Cu cât partenerul tău te iubeşte mai mult,cu atât va fi mai puţin gelos,deci mai puţin egoist. Şi nu e vorba aici de gelozia pe un alt bărbat cu care te vede,ci de aceea faţă de prietenele tale sau faţă de preocupările tale care-l privează de prezenţa şi atenţia ta.

Dacă ţine la tine,ar trebuit să-ţi permită să faci ceea ce-ţi place,să ieşi cu amicele tale,să fii fericită într-un cuvânt,chiar dacă ar însemna să fie el cel nefericit.

Nu-i plac pasiunile tale şi te sfătuieşte să le schimbi? Foarte rar face lucruri pe care ţi le doreşti sau merge în locurile unde ai vrea? Este posibil să nu te iubească cu adevărat. Un partener iubitor ar trebui să fie de acord să faci lucruri care te bucură,deşi poate nu sunt pe gustul lui. Sunt mici sacrificii pe care dacă iubeşti le faci pentru cel drag,pentru a-i face plăcere.