Mic şi ecologist, proiect de responsabilitate socială

1 53862 original jpg jpeg

Campania “Mic si ecologist” are două scopuri principale, acela de a planta copacei în zonele care necesită împădurire şi acela de a educa, responsabiliza şi a-i informa atât pe cei mici cât şi pe cei mari cu privire la mediu, natură şi strigătele ei de ajutor.

Campaniei(începută la 1 septembrie) s-au alăturat inimoşii preşcolari din 68 de grădiniţe din Bucureşti şi astfel prima pădure "Mic şi ecologist" este aproape gata.

Meritele aparţin şi doamnelor educatoare,doamnelor directoare şi nu in ultimul rând părinţilor care au înţeles că lăsându-le copiilor lor libertatea de a se implica,de a explora şi experimenta,de a sădi un copăcel,lasă moştenire şi le oferă de fapt dreptul la aer proaspăt pentru toată viaţă.

Te aşteptăm să fii alături de noi,la naşterea primei păduri sădite şi clădite împreună cu copiii si pentru copii în data de 29 octombrie 2011!

Asociaţia „Familie Sănătoasa” a lansat prima etapă a proiectului “Mic şi ecologist” în parteneriat cu Vavian Pharma,Asociaţia „MaiMultVerde” şi revista Click! pentru femei.

Detaliile acestei campanii le poti gasi pe www.familiesanatoasa.roşi www.micsiecologist.ro

Poţi să donezi un copacel unui copil fără posibilităţi materiale. Afla cum pe

Asociaţia "Familie Sănătoasă" este o organizaţie nonprofit care are drept scop declarat şi asumat  implicarea în definirea şi implementarea unor principii legate de ceea ce înseamnă o viaţă sănătoasă şi echilibrată,educaţie şi pedagogie de calitate,educaţie juridică şi suport psihologic pentru o conduită corectă în societate,protecţia mediului şi ecologie.

bd4811ce8125fd78bdb28ff79a42efe4 jpg jpeg