Râsul, semn al fericirii în doi

1 65820 original jpg jpeg

Râsul face bine. Într-un cuplu, umorul poate salva multe situaţii. Nimic nou până aici. Dar cum (re)înveţi să râzi?

Nu-i greu să uiţi să râzi. Se întâmplă atâtea lucruri în jurul tău cât să nu mai ai chef să faci glume. Sau să nu te mai amuze glumele nimănui.

Nici nu-ţi dai seama de efectul pe care îl poate avea lipsa râsului în viaţa cuiva. Pentru că râsul înseamnă apropiere. Un cuplu în care umorul are locul lui va depăşi altfel problemele.

Dar cum să-i faci loc în relaţia ta? Începe astfel:într-o seară,ia-ţi partenerul la un spectacol comic sau pune un DVD cu o comedie spumoasă. Şi continuă...Înapoi în copilărie

Îţi aminteşti de jocurile copilăriei,de cât de mult râdeai pe atunci? Îţi priveşti copiii distrându-se din orice şi îţi dai seama că devenim mai serioşi cu fiecare an.

Specialiştii spun că nu trebuie să-ţi fie frică de ridicol,că trebuie să îndrăzneşti să vorbeşti cu vocea ta de la 5 ani atunci când vrei să detensionezi o situaţie în cuplu. Să revii la jocurile preferate ale copilăriei va fi o altă sursă de distracţie. Ce zici de-o bătaie cu perne? Nimic mai atrăgător decât râsul cu gura până la urechi. Adevărat afrodisiac,vei vedea!

Râsul nu înseamnă doar glume bune!

Dacă simţul umorului nu‑i punctul tău forte,compensează prin creativitate. Ieşirile în aer liber,un joc de volei,o plimbare cu bicicleta au rolul de a destinde pe oricine.

Doi oameni relaxaţi vor alunga de pe feţe încruntarea şi vor râde chiar şi văzând două raţe plimbându-se pe lac. Un desen amuzant,lipit pe frigider,poate fi o modalitate numai bună prin ­care să-ţi faci iubitul să râdă sau să‑i spui că-l iubeşti.

Să fim serioşi,aici nu-i nimic de râs!

Sunt şi unele subiecte cu care nu-i de glumit,mai spun specialiştii. Nu face glume pe seama părinţilor lui,a fostelor iubite,a începutului de chelie. În loc să provoci bună-dispoziţie,vei obţine contrariul. Există în toate regula bunului-simţ,chiar şi în umor. Asta înseamnă să nu lezezi sensibilitatea celuilalt.

Pariu pe-o sticlă de vin şi haz de necaz

Poate că ştii şi tu femei care fac pariuri cu soţii lor pe sticle de vin,pornind de la „Cine va câştiga meciul de fotbal”.

Vinul se bea la un film,după fotbal,şi e chiar amuzant dacă a fost câştigat de ea. Sunt lucruri simple,pe care nu le vezi,prinsă într-o rutină fără pic de haz,dar care te apropie de el mai mult decât crezi. 

Dovadă de dragoste

Când partenerul încearcă să te facă să râzi este de fapt  o declaraţie de dragoste. Poţi fi sigură că este vorba de o dovadă:vrea să te vadă fericită!

Vrea să vă amuzaţi împreună de tot ce înseamnă viaţă de cuplu,intimitate,aşa cum rememorarea unor momente haioase din trecutul vostru împreună vă apropie mereu. Umorul este o cale de acces spre sufletul celuilalt,uneori chiar un mod de a-ţi cunoaşte partenerul. 

Cu dragostea sub lupă

Femeile,atrase de bărbaţii duri

Bărbaţii libertini,mereu distraţi şi zâmbitori sunt consideraţi mai puţin atractivi în ochii femeilor decât cei care sunt serioşi şi preocupaţi. Caracterul dur al bărbaţilor le excită pe femei,sunt de părere cercetătorii de la Universitatea British Columbia. Sondajul a fost realizat pe

1.000  de femei din toate mediile sociale,care au analizat fotografiile unor bărbaţi în diverse stări emoţionale.

Cum creşte calitatea lichidului seminal

Cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit că vitamina D produsă de organism în timpul expunerilor la soare poate creşte calitatea lichidului seminal. În acest fel,bărbaţii care îşi doresc să sporească şansele de a-şi lăsa partenerele însărcinate trebuie să se lase atinşi (cel puţin 10 minute pe zi) de razele soarelui.

Spermatozoizii au o viteză şi o putere mai mare de penetrare a ovulului atunci când vitamina D este secretată în mod liber de organism sub acţiunea razelor de soare.