Cum pregăteşti cei mai buni cartofi ţărăneşti

1 71391 original jpg jpeg

Ai nevoie de: 8 cartofi fierţi în coajă / 1 ceapă / 8 feliuţe de şuncă / puţină boia iute şi dulce, după gust / sare / ulei / piper / rozmarin

Cum se prepară

Cureţi cartofii fierţi şi îi tai în patru. Speli şi cureţi ceapa,apoi o toci. Tai şunca mărunt.

Încingi uleiul,pui ceapa şi laşi până când devine sticloasă. Adaugi şunca şi laşi câteva minute. Pui cartofii,potriveşti de sare,piper şi boia. Laşi până se întrepătrund aromele. Guşti. Dacă este cazul mai ţii câteva minute.

Dai vasul la cuptor şi aştepţi până se rumenesc frumos cartofii.

Opreşti focul şi,dacă vrei,presari rozmarin mărunţit sau pătrunjel verde.



Recente

shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg
shutterstock 492832387 jpg
curatenie   shutterstock 2087041777 jpg
shutterstock 551226070 jpg
Cauți un cadou de nuntă practic Iată 5 electrocasnice premium care vor transforma casa mirilor jpg
Tort cu alune si frisca  Sursa foto shutterstock 1995463784 jpg
Orez arabesc  Sursa foto shutterstock 417836704 jpg
shutterstock 404179420 jpg
Prajitura cu mere  Sursa foto shutterstock 2179100211 jpg
clickpentrufemei ro (22) jpg
Orez negru cu legume  Sursa foto shutterstock 371703877 jpg
shutterstock 2581336237 jpg
Choux uri cu frisca si capsuni  Sursa foto shutterstock 2017598543 jpg
shutterstock 2062779884 jpg
Peste pane cu bere  Sursa foto shutterstock 178185473 jpg
shutterstock 2471287099 jpg
shutterstock 2088920074 jpg
Prajitura cu frisca si biscuiti  Sursa foto shutterstock 378077170 jpg