N-ai mai mâncat omleta aşa! Frittata cu pește și legume
Clasica omletă îţi pare banală şi ai vrea ceva diferit? Această frittata merită încercată! Preparată de seara pentru a nu sta prea mult în bucătărie dimineaţa, este săţioasă şi-ţi dă energie pentru o zi întreagă.

Ingrediente pentu 4 porții
8 ouă
100 g baby spanac
180 g file de pește afumat
150 g broccoli
50 g cremă de brânză
sare
piper
20 ml ulei
Vezi și: Greșeala pe care mulți oameni o fac la pregătirea omletei
Mod de preparare
Bați ouăle cu crema de brânză și condimentezi cu sare și piper, după gust. Tai fileul de pește bucăți.
Ungi o formă rotundă cu ulei, inclusiv pe margini. Așezi bucățile de pește și printre ele pui buchețele de broccoli. Pui ouăle și deasupra așezi frunzele de baby spanac.
Te-ar mai putea interesa: Cum prepari omleta perfectă. Reţeta celebrei şcoli Cordon Bleu din Paris
Dai tava la cuptor, la 200 °C, pentru aproximativ 15 minute, până când peștele s-a pătruns, iar frittata s-a rumenit pe margini.
FOTO: Shutterstock