Reţetă delicioasă: Cheesecake cu căpşuni,fără coacere
Această reţetă delicioasă de cheesecake cu căpşuni este ideală când vrei să găteşti ceva dulce, dar să nu mai aprinzi cuptorul. Se prepară fără coacere, rapid şi uşor.
Ingrediente
Pentru bază:
250 g biscuiţi cu unt
80-100 g unt topit
8 linguri lapte
Pentru cremă:
350 g cremă de brânză tartinabilă
250 ml frişcă bătută
4 linguri de zahăr pudră
150 g căpşuni
Mod de preparare
Biscuiţiise fărâmiţează cu ajutorul unui robot şi se amestecă împreună cu cele 8 linguri de lapte şi untul topit. Compoziţia se aşează într-o tavă cu pereţi detasabili şi se tapeteză uşor. Se pune tava în frigider până este gata crema.
Se mixează bine crema de brânză cu zahărul pudră în jur de 3-4 minute,după care se adaugă frişca bătută. Căpşunilese taie în jumatate şi se aşează în rând,lipite de marginea pereţilor detaşabili. Se adaugă crema rezultată peste ele şi peste biscuiţi şi se nivelează. Se pune tava în frigider,de preferat pe parcursul întregii nopţi sau cel puţin 5-6 ore.
Păstrează câteva căpşuni pentru ornarea desertului.
Poftă bună!