Reţetă festivă: Tort delicios de cacao şi frişcă cu căpşuni

Găteşte cu drag pentru cei dragi un tort decorat cu alune şi căpşuni. Vor fi încântaţi!
Ai nevoie de
Pentru blat
7 ouă
75 g cacao
200 g făină
200 g zahăr
50 g unt
1 linguriţă praf de copt
100 ml compot
Pentru cremă
700 g frişcă
4 linguri nuci măcinate
alune de pădure
căpşuni
Cum se prepară
Mixezi ouăle cu zahărul până capătă o consistenţă cremoasă. Adaugi untul topit şi făina amestecată cu praful de copt şi cacaua. Torni blatul într-o formă tapetată şi-l dai la cuptor până când trece testul scobitorii. Îl laşi la răcit în cuptor,apoi îl împarţi în jumătate.
Baţi frişca şi pui jumătate din ea peste prima foaie de blat însiropată cu compot,aşezi o doua foaie,o însiropezi şi îmbraci tortul în frişca rămasă. Presari nuca măcinată şi decorezi tortul cu alune şi căpşuni.
1 tort
Preparare 90’
Dificultate mare