Reţeta zilei: Piept de pui cu orez

Iată un fel de mâncare uşor de gătit, din care obţii 3-4 porţii. Dificultatea este medie, iar timpul de gătire este de 1 h 10’.
Ai nevoie de
1 piept de pui
1 ardei verde
1 radei roşu
1 ardei galben
100 g orez
1 ceapă
300 ml apă
sare
piper
ceapă verde,opţional
ulei
Preparare
Sărezi pieptul de pui,îl dai la frigider peste noapte,a doua zi îl speli şi-l ştergi cu şervete din hârtie. Îl tai făşii,pe care le condimentezi cu sare şi piper după gust. Prăjeşti fâşiile de pui în ulei încins până când se rumenesc,apoi le scoţi. Pui în loc ceapa tocată şi,când devine sticloasă,adaugi orezul şi apa. Acoperi şi laşi să fiarbă. Când orezul începe să se înmoaie pui ardeii feliaţi şi mai ţii pe foc câteva minute,apoi adaugi fâşiile de piept de pui şi ţii pe foc să se combine aromele.
Înainte să serveşti,presari,dacă vrei,ceapa verde tocată.
































