Salată de paste cu piept de curcan

1 79363 original jpg jpeg

Iată o reţetă simplă pentru zilele în care nu ai starea necesară pentru a sta mult timp în bucătărie!

Ai nevoie de

300 g paste fusilli colorate 200 g piept de curcan fript1-2 linguri ulei1 ceapă roşie, tăiată rondele1 căţel usturoiroşii uscate, după gust3 linguri caperesare, după gustpiper, după gust

Pentru decor

3-4 frunze busuioc proaspăt

Preparare

Pui pastele la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Păstrezi o jumătate de cană din apa în care au fiert. Căleşti, în uleiul încins, ceapa împreună cu usturoiul.

Adaugi roşiile uscate, tăiate fâşii, torni apa păstrată şi le ţii pe foc până scade. Pui caperele şi condimentezi cu sare şi piper, apoi le amesteci cu pastele.

Serveşti salata decorată cu frunze de busuioc proaspăt.