Şniţel de pui cu nuci
Încearcă o variantă diferită de şniţel absolut delicioasă, cu crustă de nuci!
Ai nevoie de
1 piept de puipraf de ghimbirsarepiper4 ouă5 linguri de făină200 g nuci 200 g spanac, congelat3-4 ardei graşiulei
Preparare
Speli pieptul de pui, tai fiecare bucată în două, le baţi puţin şi absorbi excesul de apă cu prosoape de hârtie. Condimentezi feliile de pui cu sare, piper şi praf de ghimbir, după gust, apoi le dai deoparte. Baţi ouăle cu puţină sare. În 2 farfurii separate aşezi făina şi nuca tocată grosier. Treci fiecare felie prin făină, apoi prin ou şi, la final, prin nucă. Le aşezi pe o tavă tapetată şi le dai la cuptor, stropite cu puţin ulei, până se rumenesc frumos. Căleşti spanacul şi ardeii tăiaţi felii, cu puţin unt, 5-8 minute. Serveşti şniţelele cu garnitură de ardei şi spanac.