Supă cu perişoare din peşte

1 78874 original jpg jpeg

Încearcă o reţetă diferită de supă de perişoare şi descoperă gustul extraordinar al perişoarelor din peşte!

Ai nevoie de

Pentru supă

100 g mazăre

100 g fasole verde

2 morcovi 

5-6 linguri smântână

2 cepe verzi

 sare

 piper

Pentru perişoare

500 g file de peşte alb

1 ou

1 lingură orez

1 lingură pesmet

sare

piper

pătrunjel

Preparare

Cureţi morcovii, îi toci şi-i pui la fiert cu mazărea şi fasolea verde tăiată. Cureţi fileurile de peşte de piele, pasezi carnea în blender, adaugi oul, orezul, pătrunjelul tocat, pesmetul, sare şi piper, după gust.

Formezi perişoarele cu mâna umedă şi le dai drumul în supă, în timp ce aceasta clocoteşte uşor. Pui ceapa verde tocată şi laşi să fiarbă până când perişoarele se ridică la suprafaţă. Cu 5 minute înainte să stingi focul, adaugi smântâna. Serveşti supa cu piper măcinat pe deasupra.