Supă cu perişoare din peşte

Încearcă o reţetă diferită de supă de perişoare şi descoperă gustul extraordinar al perişoarelor din peşte!
Ai nevoie de
Pentru supă
100 g mazăre
100 g fasole verde
2 morcovi
5-6 linguri smântână
2 cepe verzi
sare
piper
Pentru perişoare
500 g file de peşte alb
1 ou
1 lingură orez
1 lingură pesmet
sare
piper
pătrunjel
Preparare
Cureţi morcovii, îi toci şi-i pui la fiert cu mazărea şi fasolea verde tăiată. Cureţi fileurile de peşte de piele, pasezi carnea în blender, adaugi oul, orezul, pătrunjelul tocat, pesmetul, sare şi piper, după gust.
Formezi perişoarele cu mâna umedă şi le dai drumul în supă, în timp ce aceasta clocoteşte uşor. Pui ceapa verde tocată şi laşi să fiarbă până când perişoarele se ridică la suprafaţă. Cu 5 minute înainte să stingi focul, adaugi smântâna. Serveşti supa cu piper măcinat pe deasupra.