Vinete pane, cel mai bun aperitiv

1 77263 original jpg jpeg

Prepară chiar în această seară o porţie de vinete pane!

Ai nevoie de

1 vânătă2 ouă4 linguri făină sare 3-4 linguri uleipătrunjel

Cum se prepară

Speli vânăta sub jet de apă şi o tai rondele. Le presari cu sare, le ţii la scurs 30 de minute, apoi le speli şi le usuci.

Baţi ouăle şi aşezi făina pe o farfurioară, dai fiecare felie de vânătă prin făină, ou şi iar făină. Încingi uleiul şi le prăjeşti pe ambele părţi, apoi le scoţi pe un şerveţel pentru a absorbi excesul de ulei.

Le serveşti presărat cu pătrunjel tăiat fin.



Recente

rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni  Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi  Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau  1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni  sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei  Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde  sursa   Shutterstock jpg
Intepatura de albine  jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg
Cartofi noi cu pui la cuptor  Sursa foto shutterstock 1068893642 jpg
freepik com 2 jpg