Slăbeşte rapid cu dieta cu peşte. Dai jos până la patru kilograme, în şapte zile
Dacă vrei să dai câteva kilograme jos atunci trebuie să încerci dieta cu peşte, ce te va ajuta să dai jos până la patru kilograme, însă fără să te înfometezi ori să-ţi compromiţi sănătatea.
Dieta cu peşte te ajută să dai jos patru kilograme într-o singură săptămână şi este super simplu de ţinut, întrucât nu ai foarte multe restricţii. În plus, peştele este o sursă excelentă de acizi graşi Omega-3, fiind responsabil de reducerea colesterolului din sânge, dar şi de îmbunătăţirea circulaţiei sanguine.
Luni
Mic dejun:2 felii de pâine integrală, prăjită şi o ceaşcă de cafea neagră, fără lapte sau zahăr
Gustare: un măr
Prânz: 200 g de peste fiert, preparat la aburi, la cuptor sau la grătar, o salată de sezon
Gustare: un iaurt natural degresat
Cină: salată de andive, ardei gras, mozzarella şi sos slab de iaurt şi condimente, după gust
Dieta cu dovleac. Slăbeşti chiar şi 15 kilograme, fără să te înfometezi, în două săptămâni
Marţi:
Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr
Gustare: un fruct (fără banane sau struguri)
Prânz: 200 g de peste la grătar, o salată de castraveţi cu sos de iaurt degresat
Gustare: o portocală
Cină: 150 g de brânză proaspătă dietetică, un ou fiert, salată de roşii
Miercuri:
Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr
Gustare: 200 g de lapte bătut
Prânz: o conservă mică de ton în sos tomat, o porţie de cartofi dulci fierţi
Gustare: o portocală
Cină: salată de roşii cu brânză degresată
Joi:
Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr
Gustare: un iaurt natural mic
Prânz: 200 g de peste la grătar, preparat la aburi sau la cuptor, o salată de crudităţi (morcovi şi ţelină)
Gustare: un măr
Cină: salată asortată
Citeşte şi: Irina Reisler, transformare şocantă de la 100, la 50 de kilograme! Cum a slăbit vedeta de televiziune
Vineri:
Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr
Gustare: o pară
Prânz: 200 g de peşte la grătar, preparat la aburi sau la cuptor, o salată de sezon
Gustare: un pahar de lapte bătut
Cină: legume crude şi brânză degresată de vaci
Sâmbătă:
Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr
Gustare: un fruct la alegere (fără banane sau struguri)
Prânz: 200 g de peşte la grătar sau la cuptor, o salată de andive
Gustare: o cană de lapte bătut
Cină: legume crude şi brânză degresată de vaci
Duminică:
Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr
Gustare: un măr
Prânz: o cutie de ton în suc propriu, doi cartofi dulci mici, fierţi
Gustare: un iaurt natural degresat
Cină: salată de sezon cu două linguri de brânză degresata de vaci