Tendinţe pentru bradul de Crăciun în 2020. Ce accesorii şi culori sunt la modă

1 decor craciun jpg jpeg

Brazii construiţi din crengi şi cetină, pe structura metalică, coroniţele împodobite pentru uşi, luminile calde din instalaţii, din felinare sau lumânări sunt parte din trendurile în amenajări pentru sărbătorile 2020, potrivit floristului Nicu Bocancea.

Deşi consideră că fiecare om trebuie să-şi aranjeze casa după gustul personal, Nicu Bocancea a făcut o lista de NU şi DA pentru amenajările de Crăciun de anul acesta.

“Atunci când sunt întrebat ce aş pune eu la categoria NU în ceea ce priveşte amenajările de Crăciun, trec 3 puncte: fără brad de plastic, fără brad tăiat, fără beteală! Iar la categoria DA, voi pune tot 3 puncte, că să păstrez un echilibru : DA brazilor construiţi din crengi şi cetină, sunt la fel de rezistenţi, miros la fel de bine şi nu afectează cu nimic sănătatea pădurilor, accesoriile naturale precum nucile, ghindele, castanele, conurile de brad şi fermecătoarele lumini calde, precum felinare, lumânări sau instalaţii discrete, fără culori”, explică master floristul Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist român pe plan internaţional. 

“Frumuseţea este că forma conică a bradului poate fi redată cu uşurinţă şi creativitate şi din alte materiale, nu doar din crengi şi cetină. Cu structura potrivită pe care se aşează materialele, se pot face brazi extrem de frumoşi din conuri, din ghinde sau din ace de pin, doar din aranjarea acestora. Sunt multe variante prin care oamenii care vor altceva în ceea ce priveşte amenajările pot impresiona”, dezvăluie acesta.

Cromatica în vogă anul acesta pentru brazii şi aranjamentele de Crăciun are din nou aceeaşi vedetă, mixul între roşu şi alb, însă suportă variaţiuni care depind de ambient şi de gusturile fiecărei persoane: “Dacă spaţiul este scandinav, urban, s-ar potrivi un brad alb simplu, dacă spaţiul este înalt, mergem către un brad în nuanţe de roşu cu mici detalii aurii sau arămii, dacă avem o casă unde există copii, se pot adaugă accesorii pale în nuanţe de roz sau bleu. Roşul şi albul sunt în continuare cele mai cerute, deşi trendul de alegere a culorilor naturale este în creştere”, încheie master floristul.Recente

vinuri medicinale shutterstock 459282892 jpg
clickpentrufemei jpg
mamă alergică la copil  sursa   Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange  jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii  Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg