TOP 10 haine şi accesorii de vară pe care trebuie să le ai în dressing

Vara este cel mai bun anotimp pentru ţinute fresh şi cool. Poţi să încerci o mulţime de combinaţii vestimentare, unde mai pui că nu trebuie să îţi faci griji legate de geci, fulare şi căciuli.

image

Vestea bună este că nu ai nevoie de prea multe haine pentru o garderobă completă de vară, mai ales dacă optezi pentru haine statement, ce nu se demodează prea curând.

Citeşte mai jos ce piese intra în TOP 10 haine şi accesorii de vară must-have:

Jeanşi albastru deschis

Jeanşii albastru deschis sunt un must pentru ţinute de vară casual. Achiziţionează o pereche din denim subţire, cu croi skinny, flare sau boyfriend fit. Asortează-i cu espadrile, tricouri în nuanţe deschise, genţi crossbody şi brăţări masive.

Pentru un look elegant, asortează jeanşii în nuanţe de albastru deschis cu topuri croşetate şi sandale cu platforma sau adidaşi de damă Skechers.

Tricouri din bumbac

Dacă îţi doreşti să alcătuieşti ţinute reuşite fără prea mare efort vara aceasta, ai nevoie de câteva tricouri din bumbac în nuanţe deschise. Tricourile albe, gri, bej sau roz pal, din bumbac subţire, merg de minune cu jeanşi, fuste sau chiar salopete. Optează pentru modele cu decolteu în V său rotund, cu croi clasic.

Pentru o garderobă completă, achiziţionează cel puţin 2-3 tricouri de culori diferite, pe care să le poţi asorta într-o mulţime de feluri.

Rochii maxi

Rochiile maxi se asortează uşor cu o mulţime de tipuri de încălţăminte de damă, de la balerini şi espadrile până la sandale cu platforma sau tenişi. Cauta modele diafane, din vâscoză, in sau bumbac. Printre cele mai iubite modele se numără cele cu imprimeu floral, dar şi cele în nuanţe uni, de alb, bleu, bej, roz sau corai.

Salopete din denim

Ca să obţii un look lejer de vară ai nevoie de o salopetă din denim în garderoba ta. Salopetele din denim cu bretele sunt perfecte pentru ţinute de zi, mai ales că le poţi asorta uşor cu un tricou alb şi o pereche de adidaşi de damă coloraţi. Adăugă unei astfel de ţinute şi o geantă crossbody şi o pereche de ochelari de soare dacă vrei un look complet.

Ochelari de soare

Protecţia ochilor împotriva razelor solare este esenţială, mai ales pe timpul verii. Asigură-te că adaugi la colecţia de accesorii cel puţin o pereche de ochelari de soare de calitate. Printre cele mai iubite modele se număra ochelarii aviator, Wayfarer şi cei cu formă geometrică. Nu uita să probezi înainte de a cumpăra, ca să te asiguri că ochelarii îţi vin exact aşa cum îţi doreşti.

Poşete din ratan sau paie

Poşetele din paie sau ratan sunt numai bune pentru vară, mai ales dacă vrei un look feminin, efortless chic. Modelele mini sunt perfecte pentru un look delicat de zi. Poartă-le cu rochii cu imprimeu floral, mini sau maxi, denim, fuste plisate sau sandale cu talpa ortopedică.

Genţile din paie sau ratan au preţuri prietenoase, ce pornesc de la câteva zeci de lei.

Genţi shopper

Dacă vrei să ai cu tine tot ceea ce ai nevoie, fie că mergi la plimbare, fie că mergi în vacanţă, geanta shopper nu trebuie să îţi lipsească din dulap. Optează pentru un model în tonuri de crem, negru, maro sau alb, pe care să îl combini uşor cu o mulţime de piese, de la rochii şi până la jeanşi.

Avantajul genţilor shopper este că se pot integra atât în ţinute casual, cât şi-n ţinute office.

Fuste plisate

Fustele plisate sunt feminine şi elegante, aşa că merită să le incluzi în dressingul tău. Vara aceasta alege modele în nuanţe pastelate sau metalice, pe care să le asortezi cu topuri croşetate sau fără mâneci, tricouri din bumbac sau chiar cămăşi. Fustele plisate merg foarte bine cu o mulţime de tipuri de încălţăminte, de la adidaşi de damă cu design elegant şi până la sandale cu talpa ortopedică.

Tenişi din pânză

Tenişii din pânză sunt un must pentru ţinute sport sau casual. Alege o pereche în culori neutre, precum alb, bej, gri sau negru, pe care să o porţi cu fuste mini, jeanşi, salopete sau outfituri sport. Tenişii din pânză merg perfect cu ţinute de zi lejere, fie că mergi în parc, fie că ieşi la terasa.

Cămăşi largi

Cămăşile largi, din în sau bumbac, se integrează uşor într-o mulţime de ţinute de vară. O cămaşă oversize albă, bleu sau roz se combină perfect cu jeanşi, fuste plisate sau din piele sau colanţi. Optează pentru cămăşi din materiale de calitate, în care să te simţi bine întreaga zi.

La capitolul încălţăminte, asortează-le cu adidaşi de damă albi, tenişi, sandale gladiator sau balerini, în funcţie de restul pieselor din ţinuta.

Pentru o garderobă cool de vară include în dressing piese precum rochiile maxi, salopetele din denim, fustele plisate, cămăşile oversize şi tenişii de pânză.



Recente

imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg