4 destinaţii exotice unde îţi poţi petrece luna de miere în pandemie

1 vacante exotice luna de miere in pandemie metropolitan club and events jpg jpeg

Pandemia a afectat grav industria turismului. Oamenii au rămas blocaţi în casele lor de luni de zile şi-au pus stop tuturor planurilor. Din păcate şi planurile legate de luna de miere au trebuit amânate. Dacă eşti una dintre cele care s-a căsătorit în 2020, de atunci au existat doar veşti proaste. În timp ce ţi-ai imaginat că mergi într-o destinaţie de vis sau pe o insulă îndepărtată împreună cu persoana iubită, realitatea din păcate este alta, deoarece condiţiile de călătorit sunt dificile în acest context.

Dar acum călătoriile sunt din nou în trend. Dacă eşti nerăbdătoare să vizitezi o insulă cu mult soare, acestea sunt destinaţiile sigure pentru luna de miere din care puteţi alege pentru o vacanţă romantică fără stres:

Egipt

Locurile aglomerate neîntrerupte şi mai puţin aglomerate ale Egiptului, pe malurile râului Nil, sunt infuzate de vibraţii romantice şi de locaşuri încântătoare. Conectat prin Israel pe uscat, Egiptul are o mulţime de locuri de explorat şi de unde te poţi bucura de Marea Mediterană. Luaţi o croazieră romantică sau prindeţi priveliştea uimitoare a piramidelor la apusul soarelui. Ţara din nord-estul Africii păstrează farmecul leneş vechi de secole şi vă aduce cele mai bune.

Cele mai populare atracţii ale Egiptului, perfecte o lună de miere de neuitat, sunt: Cairo, Alexandria, Templele din Luxor şi împrejurimi, Piramidele din Giza sau Sharm El Sheikh.

Alsacia

Una dintre cele mai pitoreşti zone din Europa, Alsacia te va fascina încă din primele momente. Aici poţi petrece cu uşurinţă o vacanţă romantică în Europa indiferent de ocazie sau durată. Unde mai pui că Elveţia este la o aruncătură de băţ, iar până în Basel vei face mai puţin de o oră cu maşina. 

Pieţele de Crăciun din Alsacia sunt printre cele mai populare destinaţii din Europa, cu toate acestea indicat este să mergi în zonă pe timpul verii. Dacă nu te înţelegi bine cu căldura, alege lunile septembrie sau octombrie şi bucura-te alături de partenerul tău de culorile toamnei şi temperaturile mai uşor de suportat.

Grecia

O lună de miere în Grecia a oferit unor generaţii întregi de proaspăt căsătoriţi o experienţă inedită, împletind civilizaţia antică şi cultura vibrantă. Începeţi luna de miere în capitală, Atena – leagănul marii civilizaţii. Alegeţi un loc de cazare romantic, dar şi aproape de viaţa de noapte exuberantă a cartierului Plaka, unde seara nu începe cu adevărat decât după ora 22:00.

Sau vă puteţi bucura de peisajele pline de farmec ale stancilor albe, sate pitoreşti şi plaje însorite din Mykonos. Apoi să vedeţi un apus de soare superb pe o plajă din insula Santorini, vestită pentru viaţa de noapte.

Zanzibar

Situat în imediata apropiere a coastei Tanzaniei, la doar 35 de kilometri, Zanzibar este o destinaţie tropicală ce a urcat rapid în topurile destinaţiilor pentru luna de miere, şi asta nu doar datorită resorturilor de lux şi a plajelor desprinse parcă din cărţile poştale, ci şi datorită activităţilor marine şi experienţei culturale unice.

Este o destinaţie perfectă dacă vrei să pierzi noţiunea timpului şi să te bucuri de ritmul lent în care se desfăşoară viaţa pe insulă. Cum altfel, dacă nu lenevind toată ziua pe plajă? Şi ce altceva ar fi mai potrivit după istovitoarea perioadă de dinainte, presărată cu atât de multe detalii organizatorice, dar şi după nunta în sine?

Aşadar, după ce ai avut parte de o nuntă într-un salon de evenimente pe gustul tău, meriţi să petreci luna de miere într-o locaţie cel puţin la fel de fermecătoare. Tu ce locaţie ai ales pentru luna ta de miere?