5 motive pentru care trebuie să ajungi în Japonia

1 77669 original jpg jpeg

Japonia, cunoscută şi sub numele de Ţara Soarelui Răsare, are o istorie de aproximativ două milenii şi jumătate, o cultură diversă şi o arhitectură impresionantă, motiv pentru care ar trebui să o vizităm măcar o dată.

OameniI din întreaga lume sunt atraşi de Japonia, dorindu-şi să ajungă acolo mai ales primăvara când înfloresc cireşii.

Însă, acesta nu este singurul motiv pentru care ar trebui să vizităm Ţara Soarelui Răsare. Pentru că, indiferent de anotimp, ai ce vedea acolo.

Iată care sunt motivele pentru care turiştii sunt atraşi de Japonia! O vacanţă în Japonia este mai ieftină decât crezi

Deşi se crede că o vacanţă în Japonia costă mult, adevărul este că această ţară este considerată destul de ieftină de către majoritatea călătorilor, datorită costului redus al alimentelor şi al călătoriilor în ţară. Tariful pentru metrou costă aproximativ 1 dolar pe călătorie şi o călătorie cu trenul pe oră în medie de 5 dolari.

Ai o gamă largă de experienţe

Turiştii care ajung în Japonia se pot bucura de experienţe de tot felul. Indiferent dacă eşti o persoană interesată de vizitarea plajelor, munţilor, vulcanilor activi, va fi o plăcere pentru fiecare deoarece acolo vei găsi ceva care să îţi placă. Un oraş pe vârful sudic al Japoniei, Kagoshima, îţi permite să experimentezi toate aceste lucruri într-o singură zi.

Este o ţară foarte curată

Ştiai că Japonia este un dintre cele mai curate ţări din lume? Nu o să vezi pe străzile din Ţara Soarelui Răsare nici măcar o hârtie – ei au o cultură a curăţeniei în ţară. În plus, obiceiurile lor de igienă se extind şi la toaletele publice.

Poate fi vizitată pe tot parcursul anului

În funcţie de sezonul anului în care vrei să călătoreşti, vei putea să ai parte de diferite experienţe şi vei putea să vizitezi diferite atracţii. Celebrul sezon de flori de cireş din ţară se desfăşoară în luna aprilie şi în iulie şi poţi sărbători Festivalul de Abouri Nebuta cu o paradă zilnică de lumini care de care mai colorate. În luna august, are loc festivalul Kumano, care luminează cerul cu focuri de artificii. Pe măsură ce se apropie iarna, turiştii se pot bucura de un onsen în aer liber, cu privelişti fermecătoare ale munţilor acoperiţi cu zăpadă.

Experienţele culturale sunt diverse

Cultura bogată a Japoniei ar trebui să fie principalul motiv pentru care îţi doreşti să ajungi acolo. Favorit este onsenul japonez, care sunt izvoare naturale de apă caldă. Turiştii preferă băile cu aburi, relaxându-se şi uitând de toate probleme. Mineralele prezente în apă lasă pielea catifelată şi plăcută la atingere, plus că au nenumărate beneficii pentru sănătate, cum sunt îmbunătăţirea circulaţiei, digestiei, tensiunii arteriale sau asupra durerilor musculare. În plus, este obligatoriu să iei parte la ceremoniile de ceai sau la vizitele de la temple.Recente

bijuterii navajo jpg
Astenie de toamna, foto shutterstock  jpg
Articol   De ce sa alegi o vopsea de par fara amoniac 5 motive jpg
Care sunt ultimele tendințe în materie de covoare pentru anul 2022 cover jpg
rochie albă de mireasă  Sursa foto   Shutterstock jpg
Haine intrate la apă Cum să le refaci  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei lucrezia carnelos kn6QrWtnAtY unsplash jpg
Cum sa fii confortabila si rafinata in sezonul rece TOP piese vestimentare care NU pot lipsi din garderoba ta! jpg
tipuri de nasturi jpg
Anca Alungulesei silueta jpg
sfaturi parinte copil shutterstock 1318903208 jpg
cateva detalii importante la alegerea vasului de wc  1654350490 jpg
caserole catering din polistiren snick ambalaje jpg
De ce este extrem de important să îți usuci mâinile după spălare, foto shutterstock jpg
Cele mai utile electrocasnice descopera aparatura esentiala pentru o casa moderna jpg
Ce include revizia periodica a masinii si cand ar trebui sa o faci jpg
input jpg
Kiwi, foto shutterstock jpg
Ce băutură caldă şi delicioasă îţi reduce colesterolul   Sursa foto Pixabay jpg
amantă personalități moarte  sursa foto   Shutterstock jpg