Delta Dunării – oază de relaxare pentru familii (P)

1 75326 original jpg jpeg

Dacă încă nu ţi-ai făcut planuri pentru sezonul estival, odată cu vacanţa mare a copiilor, ar trebuie să iei în calcul o escapadă la început de iulie în Delta Dunării. Acest paradis este locul perfect pentru relaxare în natură, dar şi pentru a scăpa de agitaţia marilor oraşe.

Delta Dunării a devenit o destinaţie accesibilă tuturor romanilor, datorită ofertelor speciale de la Gulliver Delta Resort, care îţi pune la dispoziţie pachete de vacanţă de 3 sau 4 nopţi de cazare cu mese tip bufet, transport cu autocar şi transferuri cu barca, care pornesc de la numai 474 lei de persoană.

Plimbări cu barca pe canale şi relaxare la plajele sălbatice

Înscrisă pe listele patrimoniului mondial UNESCO încă din 1991 şi declarată Rezervaţie a Biosferei, Delta Dunării este un ţinut al recordurilor. Aici se întinde cel mai tanăr pămant european care creşte în medie cu circa 40 de metri pătraţi în fiecare an, datorită avluviunilor aduse de Dunăre şi tot aici vei putea admira cea mai mare suprafaţă compactă de stufăriş de pe glob.

Ideală pentru o sesiune de birdwatching, delta numără peste 300 de specii de păsări sălbatice, reprezentand circa 80% din avifauna Romaniei şi tot aici au răsărit unele dintre cele mai săbatice şi superbe fasii de pămant din Europa –Sacalin şi Musura, cele mai noi insuliţe din ţara noastră care oferă peisaje rupte din destinaţiile exotice.

click pentru femei ro  Delta  Dunarii  29 06 2017  GT (3) jpg jpeg

Favorita familiilor cu copii, Delta Dunării este locul care te vrăjeşte de la prima vedere datorită peisajelor pitoreşti, cu plaje sălbatice, lacuri de smarald, canale mărginite de vegetaţie luxuriantă, nuferi şi lotuşi coloraţi, linişte şi tradiţii lipoveneşti bine păstrate. Descoperă acest paradis în cadrul unui sejur la Gulliver Delta Resort, hotelul modern amplasat în inima deltei la confluenţa dintre braţul Sfantu Gheorghe şi canalul Uzlina.

Gulliver Delta Resort – hotelul ideal al familiilor cu copii

Gulliver Delta Resort a fost construit în armonie perfectă cu natura, dispunând de numeroase facilităţi pentru momente magice în acest ţinut. Întins pe o suprafaţă de circa 10.000 de metri pătraţi, resortul dispune de o piscină de 18x10 metri, înconjurată de o plajă cu şezlonguri, umbreluţe şi un bar de unde poţi servi răcoritoare. Grădina luxuriantă cu hamace şi balasoare asigură răcoarea în zilele calde de vară, în timp ce pontoanele sunt ideale pentru pescuit sau admirat apusul.

click pentru femei ro  Delta  Dunarii  29 06 2017  GT (2) jpg jpeg

Chiar şi cei mai mici membri ai familiei găsesc aici paradisul. În cadrul hotelului este amenajat un spaţiu de joacă dotat cu leagăne, tobogane, căsuţe, trambuline şi un mini-teren de fotbal, numai bun pentru competiţii sportive.

Last Minute Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Weekend in Delta 3 nopti – tarife de la 474 lei/persoana – plecare din 06.07; sau de la 594 lei/persoana – plecari din 13.07; 20.07; 27.07.

*Delta pentru toti 4 nopti – tarife de la 489 lei/persoana – plecare din 02.07 si 09.07; sau de la 620 lei/persoana – plecari din 23.07; 20.07.

Servicii incluse: cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/ all inclusive), transport autocar Bucuresti, transfer cu barca Murighiol – Uzlina – Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, 0784.215.628.Recente