Destinaţii pentru doi

1 80052 original jpg jpeg

Vacanţele în doi sunt mai frumoase, iar multe cupluri doresc să viziteze diferite locuri din întreaga lume pentru a descoperi noi culturi, bucătării, tradiţii şi oameni. Pentru că astăzi este mult mai uşor să călătoreşti, iată care sunt destinaţiile recomandate pentru cupluri.

Pentru mâncare: Africa de Sud

cape town 104168527 jpg jpeg

Cape Town şi-a câştigat reputaţia pentru una dintre cele mai palpitante capitale culinare de pe planetă. În acest oraş, cuplurile care apreciază mai mult mâncarea decât o fac alţii vor găsi arome de pe tot cuprinsul lumii într-o singură farfurie.

Pentru pretenţioşi: Dubai

dubai jpg jpeg

Acest oraş este renumit pentru lux. Cu hoteluri dintre cele mai frumoase, multe centre şi spa-uri, tratamente de ultimă oră şi câţiva dintre cei mai buni terapeuţi din lume. Dubai este locul perfect pentru cuplurile care vor să-şi trateze mintea şi corpul.

Pentru iubitorii de oraşe: New York

new york brooklyn bridge jpg jpeg

New York este oraşul în care multe cupluri trebuie să ajungă. Bucuraţi-vă de cultură, vizitaţi muzee şi galerii, restaurante. Nicio altă destinaţie nu oferă inspiraţie la fel ca New York City.

Pentru iubitorii de soare: Thailanda

krabi thailand jpg jpeg

Thailanda este una dintre destinaţiile cele mai frumoase din Asia de sud-est, ea devenind locaţia preferată pentru tot mai multe cupluri în ultimii ani. Explorează ţinutul Thailandei, cultura şi bucătăria acestei ţări împreună cu partenerul tău/partenera ta.

Pentru iubitorii de aventură: Australia

gettyimages 534462966 jpg jpeg

Australia este destinaţia perfectă pentru iubitorii de aventură. Cuplurile apreciază această ţară pentru peisaje, pentru activităţile pe care le pot face, precum şi pentru populaţia iubitoare de distracţie. Aşadar, dacă amândoi aveţi un spirit aventurier, nu ezitaţi să plecaţi în vacanţă în Australia în acest an.

;

;