Destinaţii din ce în ce mai căutate

1 79680 original jpg jpeg

De la Malaga şi Aruba până la Incheon şi Montreal, acestea sunt destinaţiile cele mai căutate în ultima perioadă, potrivit American Express Travel.  Dacă şi tu vrei să pleci în vacanţă, iată care sunt locurile din lume care devin tot mai populare cu fiecare an care trece.

Malaga, Spania

malaga jpg jpeg

Malaga este un oraş de pe litoralul sudic al Spaniei, care se remarcă prin catedrale în stil baroc, monumente şi cetăţi maure, bucătăria mediteraneeană şi tradiţiile autentice ale andalucienilor. În plus, nu poţi vorbi despre Malaga fără a-l menţiona pe Pablo Picasso şi muzeul dedicat operelor sale, Museo Picassso Malaga.

Incheon, Coreea de Sud

incheon jpg jpeg

Cu siguranţă ai auzit de Seoul, capitala Coreei de Sud. Incheon este al doilea cel mai mare oraş port şi metropolitan din Coreea de Sud, fiind înconjurat de aproximativ 130 de insule. Atracţia principală a oraşului este Insula Wolmido, unde se găsesc numeroase cafenele şi restaurante pentru iubitorii de fructe de mare. În plus, poţi vizita oraşul futurist Tomorrow City, care este echipat cu cele mai recente tehnologii şi gadgeturi. Nu trebuie să ratezi această atracţie unică.

Reno Tahoe, Nevada

navada jpg jpeg

Renumit pentru cazinourile sale şi pentru viaţa de noapte, Reno Tahoe deţine şi un număr mare de staţiuni de schi, foarte aproape fiind şi Lacul Tahoe. În afara limitelor oraşului, vei găsi Sierra Nevada acoperită cu zăpadă şi unele dintre cele mai bune pârtii pentru schi şi snowboarding în vest pe Mt. Rose, Diamond Peak şi Squaw Valley.

Geneva, Elveţia

suedia jpg jpeg

Situat la vârful sudic al oraşului Lac Leman şi înconjurat de munţii Alpi şi Jura, oraşul elveţian Geneva este un centru mondial de finanţe, economie şi diplomaţie. Geneva este, de asemenea, casa sediului Crucii Roşii şi al sediului european al Naţiunilor Unite. Cel mai internaţional oraş al Elveţiei oferă ample oportunităţi de distracţie.

Montreal, Canada

montreal jpg jpeg

Amplasat pe o insulă a râului Saint Lawrence, Montreal îşi are numele de la Mt. Royal, dealul cu vârf triplu. Pătura de zăpadă se întinde iarna de la trotuarele Vieux-Montreal până la arhitectura colorată a Plateau Mont Royal. În plus, există o mulţime de locuri de vizitat, multe festivaluri şi evenimente culturale, multe dintre ele fiind gratuite. Montreal poate fi o posibilă destinaţie pentru tine în 2018.

Frankfurt, Germania

frankfurt jpg jpeg

Frankfurt este un important centru financiar (casa băncii centrale europene) şi un oraş foarte cunoscut din Germania, o uniune enigmatică în trecut şi prezent. O mare parte din oraşul vechi de 2.000 de ani a fost distrus în timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi mai târziu a fost reconstruit. Astăzi, zgârie-norii săi trăiesc în armonie cu clădirile gotice istorice, cum ar fi Catedrala Sf. Bartolomeu, o biserică romano-catolică care se păstrează la fel ca în secolul al XIV-lea.

Aruba

arubaâ jpg jpeg

Una dintre insulele din Caraibe, cruţată de sezonul neobosit de uragane din 2017, Aruba continuă să fie o destinaţie pentru tot mai mulţi oameni din întreaga lume. Cer senin, plaje frumoase, ape cristaline şi o temperatură medie face Aruba locul perfect pentru cei care doresc să schimbe zăpada pe nisip alb.

Portland, Oregon

oregon jpg jpeg

Portland, situat la confluenţa râurilor Willamette şi Columbia, atrage vizitatori cu farmecul său ciudat şi cu atmosfera relaxată. În faimoasa ţară a cafenelelor, restaurantelor, artei vibrante şi muzicii, Portland are cele mai numeroasele iniţiative ecologice, inclusiv 350 de kilometri de trasee de biciclete. Acest lucru îl face unul dintre cele mai sănătoase oraşe din America.