Locuri de vis în Bucureşti, pentru cele mai frumoase fotografii de primăvară

1 85301 original jpg jpeg

Febra fecebook-ului, care ne acaparaseră acum câţiva ani, s-a cam stins, dar se pare că o altă reţea socială, Instagram-ul, tinde să bată recordul la numărul de utilizatori. Mai mult, în goana după aprecieri, oamenii caută să posteze cele mai interesante fotografii, pentru un profil cât mai spectaculos.

Fie că ai cont pe Instagram sau nu, dar îţi doreşti să faci fotografii deosebite, îţi propun câteva locuri din Bucureşti, pe care merită să le vizitezi primăvara.

Grădina Japoneză din parcul Herăstrău

Grădina Japoneză a fost creată în urmă cu 20 de ani la iniţiativa şi cu implicarea directă a Ambasadei Japoniei în România. În 2018, a avut parte de o reamenajare peisagistică, lucru care i-a sporit şi mai mult popularitatea. Perioada înfloririi cireşilor japonezi este aprilie-mai.

Grădina Botanică, tărâmul miilor de ghiocei

Ca să te bucuri de primele flori de primăvară, nu trebuie să pleci neapărat la pădure.  Pe durata unei plimbări prin Grădina Botanică, poţi descoperi covoraşe întinse de ghiocei, viorele, rostopască etc. Prinde şi momentul înfloririi magnoliei, ca să realizezi fotografii de poveste.

Cotroceni, cartierul contrastelor

Plimbându-te prin cartierul Cotroceni ai senzaţia că te-ai întors în timp, la începutul secolului.  Străzile, casele, grădinile au o alură boemă şi parcă nu-şi pierd frumuseţea odată cu trecerea timpului. Restaurantele şi ceainăriile cochete, Parcul Romniceanu, Opera Română, aduc şi ele un plus de atractivitate. Programează-ţi o vizită prin luna aprilie-mai, atunci când înfloresc magnoliile, foarte populare în cartier.

,,Mărţişorul“, casa în care a trăit poetul Tudor Arghezi

Una dintre cele mai frumoase construcţii ale Bucureştiului, vila în care a locuit poetul Tudor Arghezi, se află pe Strada Mărţişor 26, în sector 4. Este un bun prilej de a o vizita primăvara, mai ales că înfloresc şi pomii din frumoasa grădină de lângă casă.Recente

Ghid de calatorie cu copiii  Sursa foto shutterstock 622990619 jpg
Painici cu usturoi  Sursa foto shutterstock 85029145 jpg
carente jpg
Alimente inghetate jpg
clickpentrufemei (1) jpg
Tarta de vara  Sursa foto shutterstock 2021914094 jpg
stres jpg
constipație jpg
Alimentele ultraprocesate jpg
Floarea de hartie este si remediu naturist  Sursa foto Pixabay jpg
Legume cu usturoi  Sursa foto shutterstock 1790228171 jpg
căldură  foto   Shutterstock jpg
dulap cu haine jpg
Curățenia și ordinea de acasă nu au fost niciodată atât de simple jpg
Vrei sà scapi de mirosurile neplÃcute din bucÃtÃrie ta când gÃtesti Iatà câteva trucuri care te pot ajuta în acest sens (1) jpg
Ce este rejuvenarea vaginla si cum iti dai seama ca a venit timpul sa apelezi la ea jpg
Ai parul deteriorat Vezi cateva metodele de ingrijire care ii vor reda aspectul sanatos jpg
Chec cu zmeura  Sursa foto shutterstock 146752931 jpg
masti turmeric shutterstock 201136739 jpg
celulita shutterstock 2296152455 jpg