Satul fără locuitori. Unde este VIDEO

1 satul fara locuitori unde este video jpg jpeg

Satul in care nu mai exista niciun locuitor se numeste Dobrusa, si e localizat in Republica Moldova. Cei care mai au case acolo vin ocazional sa le viziteze doar. Doi dintre cei sase locuitori din Dobrusa au fost ucisi saptamana trecuta. In momentul de fata, in satul fara nici un locuitor mai exista doar o pisica.;

Potrivit celor de la ciao.ro, ultimii sateni mai vin in locul pe care nu-l mai numesc acasa doar pentru a vedea ce se intampla cu gospodariile lor.

Satul fără locuitori - Dobrusa 

Doi locuitori din Dobrusa au fost ucisi saptamana trecuta, iar in satul din Republica Moldova nu mai traieste nimeni. Reporterii au gasit acolo doar o pisica si sunt de parere ca situatia dramatica e una prezenta si in alte localitati din apropiere.

Acestea ajung pe rand sa fie efectiv sterse de pe harta. Acest lucru s-ar intampla din cauza saraciei sau din nepasarea autoritatilor. Satul fara nici un locuitor, Dobrusa, este administrat in momentul de fata de primarul din localitatea vecina. 

Casele au fost lasate in voia sortii, si in timp s-au deteriorat si s-au daramat. Tinerii de acolo nu au avut vreo alta varianta, asa ca au ales sa plece departe, pentru ca nu aveau vreun viitor in satul natal. Cei care au ramas au fost batranii. Ei spun ca in alte timpuri, localitatea lor se bucura de un succes infloritor. Acum, in 2019, situatia este dramatica si ei mor pe capete.

Vezi imagini din