Mască pentru păr uscat cu ulei de cocos

Cea mai simplă modalitate de îngrijire a părului este uleiul de cocos. Trebuie doar să-l foloseşti în stare lichidă şi să-l aplici pe lungimea părului. Nu contează dacă părul este ud sau uscat, important este să îl laşi să acţioneze cel puţin o oră.

Citeşte şi: Mască pentru căderea părului. Combină uleiul de ricin cu trei picături de coniac, face minuni

Mască pentru păr uscat cu mix de uleiuri calde

O altă modalitate de a-ţi hidrata părul uscat este să amesteci câte două linguriţe de ulei de migdale, ulei de măsline, ulei de jojoba şi ulei de cocos. Amestecă-le şi încălzeşte-le la o temperaturea potrivită. Dacă exagerezi, îţi vei arde scalpul. Masează părul cu acest mix de uleiuri calde şi apoi înfăşoară-l într-un prosop. Lasă să acţioneze 30 de minute şi repetă procedeul săptămânal, potrivit life.ro.

Mască pentru păr uscat cu avocado şi banană

Bananele şi fructele de avocado sunt o adevărată comoară pentru sănătate, motiv pentru care tot ce trebuie să faci este să amesteci două fructe bine coapte, să le pasezi bine, iar apoi pasta obţinută să o pui în păr şi să o laşi să acţioneze 30 de minute. Ambele ingrediente conţin uleiuri naturale care hidratează părul. Ulterior, şamponează şi clăteşte din abundenţă.

Citeşte şi: Masca de păr cu banane reface vârfurile despicate. 4 moduri în care o poţi prepara

Mască pentru păr uscat cu iaurt, miere şi ulei de măsline

Această combinaţie este excelentă dacă ai părul uscat, întrucât te va ajuta să-i redai strălucirea. Tot ce trebuie să faci este să amesteci  o lingură de ulei, o linguriţă de miere şi 60 de grame de iaurt. Lasă mixul pe păr 15-20 de minute, iar apoi spală şi clăteşte ca de obicei.