Idei de city break-uri

1 81061 original jpg jpeg

Primăvara şi zilele libere care urmează sunt prilejul ideal pentru a pleca într-un city break alături de familie. Noi îţi propunem câteva destinaţii pe care merită să le vezi măcar o dată în viaţă. Iată câteva idei de city break-uri:

Roma, Italia

Clima mediteraneană din Roma e unul dintre argumentele care te vor convinge să vizitezi acest oraş minunat în această primăvară. Roma are o energie aparte şi îţi oferă o gamă vastă şi variată de locuri pe care să le vizitezi cu cei dragi: biserici, situri arheologice, muzee, restaurante, toate cu detalii şi poveşti impresionante.

architecture 3320137 1280 jpg jpeg

Sevilla, Spania

Cu o istorie bogată şi renumită pentru dansul flamenco, portocali şi tapas, toţi cei care iubesc cultura spaniolă vor fi încântaţi de Sevilla.

Admiră străzile pavate din regiunea istorică Santa Cruz, uimitorul palat Alcazar, Parasol Metropol, sau bucură-te de o plimbare cu barca pe Guadalquivir. Zilele însorite de primăvară reprezintă perioada ideală pentru a vizita Sevilla deoarece vara, de exemplu, temperaturile crescute nu sunt tocmai plăcute.

seville 106407 1280 jpg jpeg

Marsilia, Franţa

Al doilea cel mai mare oraş din Franţa îţi oferă o mulţime de locuri de explorat în această primăvară. Comercianţii greci au înfiinţat oraşul acum 2600 de ani, iar de atunci acesta a devenit unul dintre cele mai vizitate oraşe.

În ultimii ani, autorităţile locale au pus foarte mult accentul pe consolidarea culturală. Oferta de muzee vechi şi noi, restaurante, galerii de artă, dar şi energia locului recomandă Marsilia pentru un city break de neuitat.

marseille 1118474 1280 jpg jpeg

Amsterdam, Olanda

Are aerul unei metropole, dar îţi permite în acelaşi timp să te plimbi prin locuri ce par a fi departe de vacarmul unui oraş aglomerat.

Amsterdamul reuşeşte să amestece, ca niciun alt oraş, trecutul lui plin de strălucire cu un soi de extravaganţă contemporană.

amsterdam 1150319 1280 jpg jpeg