Imaginează-ţi că eşti într-un loc unde poţi găsi orice serviciu de înfrumuseţare doreşti, cu doar câteva atingeri. Acest lucru este posibil dacă vei accesa site-ul stailer.ro de pe telefon sau tabletă. Spre exemplu, dacă eşti în căutarea unor frizerii in Cluj Napoca, selectează doar locaţia şi tipul de serviciu dorit. Vei descoperi o întreagă listă cu cele mai bune frizerii, cât şi cu preţurile lor, dar şi durata programării.

Dacă ai nevoie de o programare pentru o schimbare de look, o poţi face online

Site-ul Stailer îţi oferă posibilitatea de a face o programare în mediul online atât ţie, cât şi unui prieten. Tot ce trebuie să faci este să cauţi serviciul şi salonul, apoi să introduci ziua şi ora la care vrei programarea. Vei primi un mesaj cu confirmarea acesteia, iar în cazul în care se anulează, vei fi de asemenea, informat.

Secolul vitezei impune câteva servicii la care trebuie să ne adaptăm cu toţii. În calitate de profesionist în această industrie, poţi gestiona mai flexibil programările pe platforma Stailer. Dacă doreşti să fi mai vizibil în mediul online, unde toată lumea caută confortul, te poţi înscrie şi să aştepţi noi clienţi. Caută mereu profesionişti în hair&beauty pe o platformă online, chiar dacă şi tu eşti unul dintre ei! O coafeză are nevoie de serviciile de manichiură şi pedichiură, pe care nu le poate face. Aşadar, sunt disponibile aceste servicii pe stailer.ro!

Ce poţi găsi în cadrul site-ului Stailer?

Beneficiezi de un ghid gratuit de efectuare a programărilor, cât şi de navigare gratuită. Nu este necesar să plăteşti pentru nicio programare şi nici pentru căutarea saloanelor sau serviciilor. Poţi găsi servicii de epilare, masaj, cosmetică, tratamente pentru păr, frizerii, manichiură şi pedichiură, coafat sau vopsit.

Frizerii de pe această platformă se conformează cu noile curente apărute, astfel încât toţi clienţii să fie mulţumiţi. Înainte de a face o programare te poţi informa despre cum arată salonul, care sunt preţurile serviciului dorit şi cât timp durează programarea. Aceste informaţii sunt disponibile fără să te deplasezi, doar din incinta casei tale, de la un restaurant sau de pe stradă. Poţi afla chiar şi recenzii în legătură cu salonul respectiv, direct de pe telefonul, laptopul sau tableta ta!

Printr-o programare online economiseşti foarte mult timp. Vremea de afară influenţează dorinţa de a efectua o programare, iar în cazul în care te deplasezi şi nu ai la dispoziţie propria maşina, cel mai probabil vei renunţa la aceste servicii. Din acest motiv, Stailer îţi pune la dispoziţie profesionişti în hair & beauty pe o platformă online!