Reţetă fără coacere, care e gata în 20 de minute. Încearcă prăjitura cu brânză şi piersici

2 reteta fara coacere prajitura cu branza jpg1 jpg jpeg

În prag de weekend, dacă ai ceva dulce, dar nu vrei să petreci foarte mult timp în bucătărie, reţeta aceasta este ideală. Prajitura cu brânză şi piersici se prepară la rece, fără coacere şi nu-ţi ia mai mult de 20 de minute să o pregăteşti.

Un fel de cheesecake, acest desert propus de gustarte.ro este pe cât de răcoritor şi uşor, pe atât de delicios. Se face cu biscuiţi digestivi, nu are multe calorii, iar gustul îţi va încânta simţurile.

Citeşte şi: Reţeta de Clătite în două culori

Ingrediente reţetă de prăjitură cu brânză şi piersici

  • 4 - 5 piersici (se pot folosi şi alte fructe de sezon, precum cireşe, caise, căpşuni, fructe de pădure)
  • O formă de 20 cm diametru, cu fund detaşabil

Pentru blat

  • 110 g biscuiţi digestivi, măcinaţi (aproximativ 8-10 biscuiţi)
  • 50 g unt topit, plus un pic suplimentar pentru ungerea tigăii
  • 2 linguri zahăr
  • Crema de brânză
  • 300 g de brânză de vaci
  • 200 ml de frişcă cu 33% grăsime
  • 200 g zahăr

Preparare reţetă prăjitură cu brânză şi piersici

Pentru a face blatul, amestecaţi bine într-un castron biscuiţii digestivi măcinaţi, untul topit şi zahărul. Cu o lingură, mutaţi pasta de biscuiţi la baza recipientului, apoi presăraţi ferm amestecul pe fundul recipientului ridicând un pic pe margini. Daţi la frigider pentru o oră.

Citeşte şi: Prăjitură cu iaurt şi mure, fără coacere, un desert delicios

Ţineţi frişca la frigider până la preparare: când blatul s-a răcit, începeţi prepararea cremei. Adăugaţi frişca rece într-un castron mare (e important să fie rece) şi folosiţi un mixer pentru a o amesteca cu zahăr, până la omogenizare. Puneţi într-un blender brânza de vaci şi adăugaţi câteva linguri de frişcă, apoi mixaţi amestecul până obţineţi o pastă. Adăugaţi crema de brânză astfel obţinută în frişca din castron şi amestecaţi din nou cu mixerul, până obţineţi o cremă omogenă şi pufoasă.

Adăugaţi crema de brânză peste blatul de biscuiţi, nivelaţi, apoi decoraţi cu feli de piersică şi daţi iar la frigider. Se serveşte rece.



Recente

ramai confortabila ramai eleganta tendinte obligatorii in materie de incaltaminte de iarna pentru femei jpg
femeie eleganta sarbatori craciun 17597 jpg
Supa cu afumatura  Sursa foto shutterstock 1780012733 jpg
Rulada gem de caise  Sursa foto shutterstock 2076683032 jpg
CLICKPENTRUFEMEI amanda vick ohWf6YuzOQk unsplash jpg
Peste pe pat de varza  Sursa foto shutterstock 2363702885 jpg
Armonizarea facială cum îți poți îmbunătăți trăsăturile într un mod natural și echilibrat jpg
7e1f67ad18e7a1162149c30d2c7eab02 png
Imagine1 png
Rulada cu gem de fructe de padure  Sursa foto shutterstock 1744930400 jpg
femeie care se da cu parfum jpg
young woman with christmas present by christmas tree (1) jpg
trucuri pentru machiajul ochilor rezistent jpg
Varza a la Cluj  Sursa foto shutterstock 506811040 jpg
craciunite 1 jpg
portrait santa claus having christmas drink jpg
Idei practice pentru renovarea bucătăriei   spații mici, rezultate mari jpg
Rulada braziliana  Sursa foto shutterstock 192814724 jpg
Cum sa iti pastrezi parul hidratat iarna aceasta jpg
Cum să faci față petelelor dificile de pe plita pe gaz jpg