Când simţi că totul e greu şi că nu mai ai parte de noroc, ţine post şi citeşte această rugăciune. Este indicat să o faci maai ales acum, în Postul Paştelui, cel mai important post de peste an. Încearcă să ţii post o săptămână sau post negru, cel puţin o zi, înainte de a te ruga.
 
Nu uita! Postul nu este doar material şi trupesc, ci şi spiritual. Dacă te abţii de la mâncare total (post negru) sau parţial (renunţi la produse de origine animală, cafea, alcool, tutun), trebuie să te abţii de la bârfă, gânduri negre şi cuvinte urâte
 

Rugăciunea care îţi schimbă viaţa, total 

  • “Doamne, stau înaintea ta fără nici o pretenţie. Te rog să mă ierţi pentru toate păcatele mele, sincer să mă pocăiesc de fapta mea. Te rog iartă-mă. În numele tău, iartă-i pe toţi cei care mi-au făcut rău. Renunţ la Satana şi la toate faptele lui.
  • Eu, Doamne Isus, te primesc ca Domnul Dumnezeu şi Mântuitor. Vindeca-mă, schimba-mă, întăeste-mi trupul, sufletul şi spiritul.
  • Doamne, vino şi înconjoara-mă cu dragostea ta, umple-te cu Duhul Sfânt. Te iubesc, Isuse. Te laud, Doamne. Iti mulţumesc pentru tot ceea ce mi-ai dat. Iti multumesc pentru fiecare rasarit si pentru fiecare apus. Ai grija de mine si de familia mea si nu ma lasa sa alunec pe drumuri gresita. Indruma-mi pasii pe calea cea buna si patrunde in mintea si in sufletul meu.
  • Sterge cu puterea Ta cea mare orice urma de ura sau ganduri rele! Te voi urmări în fiecare zi din viaţa mea. Amin.
  • Maria, Maica Domnului, toţi Îngerii şi Sfinţii, ve rog ajutati-mă. Amin. “
 
Sursa: resursecrestine.ro.