Cardamom beneficii. 4 moduri în care seminţele îţi ajută organismul

cardamom beneficii jpeg

Cardamom beneficii. Dacă simţi nevoia de o gustare, dar totuşi ţii la siluetă, atunci mănâncă seminţe de dovleac. Acestea sunt sărace în calorii, dar au un aport mare de vitamine şi minerale necesare organismului.

1. Cardamom beneficii - Îmbunătăţeşte digestia

Cardamomul ajută la îmbunătăţirea digestia,reduce inflamaţiile de la nivelul stomacului,ameliorează arsurile digestive şi combate greaţa. În cazul în care suferi de indigestie sau eşti balonată,consumă câteva seminţe de cardamon,în combinaţie cu puţină apă caldă.

2. Combate respiraţia urât mirositoare

Dacă te confrunţi cu halitoza sau respiraţia urât mirositoare şi nu ai reuşit să scapi de această problemă până acum cu toate că ai încercat tot felul de remedii,îţi recomandăm să încerci seminţele de cardamom. Mestecă 3-4 seminţe de cardamom după fiecare masă.

Citeşte şi:

Iată seminţele care previn cancerul!

Beneficiile seminţelor de dovleac asupra sănătăţii

 

3. Cardamom beneficii - Ameliorează afecţiunile respiratorii

Cardamomul are rolul de a îmbunătăţi circulaţia sângelui la nivelul plămânilor. Astfel,simptomele care apar în caz de astm,răceală sau tuse sunt ameliorate în mod vizibil doar prin utilizarea acestui condiment. Pentru efecte maxime,fă inhalaţii cu ulei esenţial de cardamom.

4. Luptă împotriva anemiei

Cardamom beneficii - Cardamomul conţine din plin cupru,fier,riboflavină,vitamina C şi niacină. Aceste substanţe sunt extrem de importante pentru organism,întrucât reglează multe procese din corp. În lipsa lor poate apărea o formă severă de

.

Bea în mod constant un pahar cu lapte în care să adaugi puţină pudră de cardamom.