Ce ceaiuri să bei în funcţie de grupa ta sangvină

1 70700 original jpg jpeg

Ştiai că efectele ceaiurilor pe care le bei diferă în funcţie de grupa ta sangvină? Aşadar, află care sunt cele mai bune pentru tine.

Dacă ai grupa sangvină 0

Întrucât persoanele care au această grupa sangvină au probleme,adesea,cu stresul şi cu aciditatea gastrică,ar trebui să bea în mod constant ceaiuri de ghimbir,de ginseng şi ceai verde,deoarece acesta din urmă este un substitut bun pentru cafea.Alte ceaiuri bune pentru consum-de pătrunjel,de păpădie,de mentă şi de măceşe. 

Dacă ai grupa sangvină A

Persoanele care au grupa sangvină A,sunt extrem de vulnerabile la stres şi au probleme din cauza nivelului ridicat de cortizol din organism. De aceea,se recomandă pentru consum ceaiul de iasomie,ceaiul verde şi o combinaţie de coada-şoricelului,gălbenele şi cimbru.

Alte ceaiuri bune pentru consum-de ghimbir,de păducel şi de aloe vera.

Dacă ai grupa sangvină B

Această grupă sangvină se află în strânsă legătură cu afecţiunile autoimune,cu creşterea în greutate din cauza metabolismului leneş,cât şi cu oboseala cronică. Cele mai bune ceaiuri pentru persoanele care au grupa sangvină B sunt:ceaiul verde şi o combinaţie de salvie,roibus,soc şi roiniţă.

de frunze de zmeur,de pătrunjel,mentă,păpădie,cimbru şi coada-şoricelului.

Dacă ai grupa sangvină AB

Persoanele care au grupa AB sunt firi intuitive,rezistente la stres. Cele mai bune ceaiuri pentru consum sunt ceaiul verde,ceaiul de mentă,de lemn de santal şi de ghimbir

din frunze de zmeur,de lemn-dulce şi de muşeţel.