Remediu natural pentru apnee şi sforăit

1 53444 original jpg jpeg

Sforăitul este enervant şi poate fi un simptom al bolii. În plus, este una dintre tulburările nocturne care pot afecta odihna partenerului sau al oricui altcuiva cu care locuieşti. Dacă ai probleme cu sforăitul, încearcă acest remediu, care va ajuta la deschiderea căilor respiratorii.

Cu toate că multe cazuri sunt uşoare şi doar ocazionale,există unele care persistă şi sunt puternice,iar cei care o au trebuie să consulte medicul pentru a determina dacă sforăitul se datorează sindromului de apnee obstructivă de somn.Apneea de somn este cea care îngreunează respiraţia şi este cauzată de obstrucţia sau de colapsul căilor respiratorii superioare în mod repetat. Aceasta cauzează o întrerupere temporară a respiraţiei care durează mai mult de 10 secunde,provocând un colaps şi reducând nivelul de oxigen. Apoi respiraţia revine la normal,cu un sforăit puternic cauzat de trecerea aerului prin canalul de aer îngust.Dar,pe lângă apneea de somn,există şi alţi factoricare duc la apariţia sforăitului. Aceştia pot fi obezitatea,blocajele nazale şi modul în care se doarme.

Remediu natural pentru sforăit:

Acest remediu natural care poate trata sforăitul este pe bază de lămâie,ghimbir,morcov şi mere. Substanţele nutritrive pe care le conţin aceste ingrediente ajută la deschiderea căilor respiratorii. În plus,vitamina C pe care o conţin ajută la întărirea sistemului imunitar şi reduce prezenţa microorganismelor care provoacă răceli,gripă şi congestie. Luat în mod regulat ajuţi la curăţarea plămânilor,reducând prezenţa toxinelor şi agenţilor patogeni din organism.

  

Ingrediente

-jumătate de lămâie

   

-o bucată de ghimbir

-două mere

   

-doi morcovi

    

-jumătate de cană de apă

Mod de preparare:

Spală şi taie ghimbirul în bucăţi mici,apoi decojeşti merele,morcovul şi,după ce scoţi miezul de la mere,le tai felii. Adaugi toate ingredientele în blender împreună cu apa şi sucul de la o jumătate de lămâie. Procesează pentru câteva minute,până devine un amestec omogen. Se bea proaspăt preparat cu una-două ore înainte de a merge la culcare.

Rezultatele depind numai şi numai de tine. De aceea,în această perioadă trebuie să eviţi băuturile alcoolice,fumatul,şi în plus,nu trebuie să mănânci mult,mai ales la cină. Poţi mânca seara cu trei ore înainte de a merge la somn,pentru a evita disconfortul.



Recente

O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg