Tratament bioenergie. Mituri şi adevăruri despre fluxul misterios

tratament bioenergie jpeg

Tratament bioenergie. Oare o fi adevărat că bioenergia poate vindeca diverse boli, fără să apelezi deloc la sertarul cu medicamente? Că un flux misterios de energie reechilibrează organul suferind? Medicina nu contestă deschis aceste lucruri, ci încearcă să le explice ştiinţific.

Tratament bioenergie - Nu există studii care să ateste eficacitatea bioenergiei

FALS.Trăim înconjuraţi de energii. Pe cele benefice le putem folosi atunci când spiritul şi trupul îşi pierd echilibrul,spun specialiştii în bioenergie. Dincolo de efectul terapeutic (chimic) oferit de ceaiuri,tincturi etc.,cercetătorii au constatat că plantele au în jurul lor bioenergie.

Studiile arată că cei care sunt supuşi la efort prelungit se simt mai bine dacă se odihnesc sub un copac,în comparaţie cu cei care stau departe de natură. Mai mult,un studiu american mai arată că 44 de pacienţi s-au însănătoşit mai repede de răni grave la mâini după ce au fost supuşi unui tratament cu bioenergie,în comparaţie cu cei care au urmat doar tratamente convenţionale.

Tratament bioenergie - Doar pentru simplul fapt că nu avem un aparat care să măsoare bioenergia nu înseamnă că ea nu există. Cei care o practică afirmă că atunci când suntem bolnavi însănătoşirea fizică nu este de-ajuns. Reechilibrarea energetică şi cea vibraţională sunt cheia unui spirit într-un trup cu adevărat sănătos. Iată despre ce este vorba!

Bioenergia vindecă spiritul şi trupul

Tratament bioenergie

ADEVĂRAT.Faţă de medicina clasică,bioenergia tratează corpul ca un tot unitar. Starea de sănătate nu poate fi restabilită dacă trupul nu se află în echilibru cu spiritul,spun bioenergeticienii.

Din acest motiv,tratamentele medicamentoase nu funcţionează pe deplin,pentru că omit reechilibrarea energetică. Cu ajutorul mâinilor,bioenergeticianul atinge pacientul şi,prin curăţarea aurei (vibraţii care învăluie corpul sub forma unui nor),se încearcă o reorganizare a energiei personale.

Tratament bioenergie - Culoarea aurei sugerează starea de sănătate sau personalitatea

Bioenergeticienii au capacitatea de a distinge aura celor din jurul lor. Acest înveliş nevăzut poate da multe informaţii despre starea de sănătate a pacientului. De pildă,o aură roşie arată numeroase blocaje energetice. În plus,ea spune despre un anumit individ că este agresiv sau pesimist.

Dacă nuanţa este mai pală,atunci poate fi vorba despre o persoană depresivă. Dacă ea este galbenă,atunci este vorba despre o persoană evoluată spiritual şi cu o stare de sănătate bună.

O aură bleu evidenţiază,în general,dorinţa de comunicare,intuiţie,logică. Ea mai poate fi caldă (atunci când este vorba despre inflamaţii ale organelor) sau rece (dacă pacientul a trecut printr-o supărare mare şi are probleme grave de sănătate).

Bioenergia foloseşte magie neagră

Tratament bioenergie - Ce trebuie să ştii

Bioenergia nu are nicio legătură cu magia. Mecanismul ei poate fi explicat ştiinţific:bioenergia este o radiaţie care ajută sistemul limfatic (important în menţinerea imunitaţii organismului) prin mărirea presiunii şi oxigenării sângelui.

Astfel,zonele cu probleme se regenerează,iar infecţiile sau tumorile se resorb mai uşor în urma tratamentelor medicamentoase (acestea nu trebuie înlăturate dacă dau rezultate),dar şi a celor cu bioenergie.

Tratament bioenergie - Doar anumite persoane sunt înzestrate cu bioenergie

Bionergie avem cu toţii,iar terapeuţii ştiu cum s-o folosească (poate fi vorba despre un exces de energie care trebuie dăruit celor cu deficienţe – bioenergoterapeuţii pot resimţi acest lucru sub formă de furnicături în mâini,presiune în urechi şi în cap).

Pe scurt,este vorba despre o reechilibrare a centrilor şi o reîncărcare cu energie a celor care vor să-şi recapete starea de sănătate. Astfel,aura se regenerează,deci imunitatea creşte,iar cei care practică acest tip de terapie sunt mai feriţi de pericolul bolilor,dar şi de depresie.

Cum să scapi de anxietate şi depresie



Recente

cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg