Dieta cu peşte te ajută să dai jos patru kilograme într-o singură săptămână şi este super simplu de ţinut, întrucât nu ai foarte multe restricţii. În plus, peştele este o sursă excelentă de acizi graşi Omega-3, fiind responsabil de reducerea colesterolului din sânge, dar şi de îmbunătăţirea circulaţiei sanguine.

Luni

Mic dejun:2 felii de pâine integrală, prăjită şi o ceaşcă de cafea neagră, fără lapte sau zahăr

Gustare: un măr

Prânz: 200 g de peste fiert, preparat la aburi, la cuptor sau la grătar, o salată de sezon

Gustare: un iaurt natural degresat

Cină: salată de andive, ardei gras, mozzarella şi sos slab de iaurt şi condimente, după gust

Dieta cu dovleac. Slăbeşti chiar şi 15 kilograme, fără să te înfometezi, în două săptămâni

Marţi:

Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr

Gustare: un fruct (fără banane sau struguri)

Prânz: 200 g de peste la grătar, o salată de castraveţi cu sos de iaurt degresat

Gustare: o portocală

Cină: 150 g de brânză proaspătă dietetică, un ou fiert, salată de roşii

Miercuri:

Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr

Gustare: 200 g de lapte bătut

Prânz: o conservă mică de ton în sos tomat, o porţie de cartofi dulci fierţi

Gustare: o portocală

Cină: salată de roşii cu brânză degresată

Joi:

Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr

Gustare: un iaurt natural mic

Prânz: 200 g de peste la grătar, preparat la aburi sau la cuptor, o salată de crudităţi (morcovi şi ţelină)

Gustare: un măr

Cină: salată asortată

Citeşte şi: Irina Reisler, transformare şocantă de la 100, la 50 de kilograme! Cum a slăbit vedeta de televiziune

Vineri:

Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr

Gustare: o pară

Prânz: 200 g de peşte la grătar, preparat la aburi sau la cuptor, o salată de sezon

Gustare: un pahar de lapte bătut

Cină: legume crude şi brânză degresată de vaci

Sâmbătă:

Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr

Gustare: un fruct la alegere (fără banane sau struguri)

Prânz: 200 g de peşte la grătar sau la cuptor, o salată de andive

Gustare: o cană de lapte bătut

Cină: legume crude şi brânză degresată de vaci

Duminică:

Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr

Gustare: un măr

Prânz: o cutie de ton în suc propriu, doi cartofi dulci mici, fierţi

Gustare: un iaurt natural degresat

Cină: salată de sezon cu două linguri de brânză degresata de vaci