Masca de păr cu usturoi şi ulei de ricin pentru un păr de prinţesă

1 69110 original jpg jpeg

Părul tău şi-a pierdut luciul şi ai multe fire tocite? Masca de păr cu usturoi şi ulei de ricin îi va reda părului strălucirea şi îi va întări rădăcinile, lăsându-l mai puternic şi suplu.

În mod natural,în fiecare zi cad în jur de o sută de fire de păr din cap. Firele îmbătrânite,lipsite de luciu şi tocite sunt înlocuite de unele noi şi viguroase. Când cad mult mai mult de o sută de fire de păr pe zi şi podoaba capilară începe să se rărească,e cazul să iei măsuri. Una dintre ele,poate şi cea mai importantă şi eficientă,este utilizarea măştilor naturale,care hrănesc firul de păr şi îi prelungesc durata de viaţă.

Mască de păr cu usturoi şi ulei de ricin, o dată pe săptămână

Calităţi excepţionale are masca de păr cu usturoi şi ulei de ricin, pentru care ai nevoie de o lingură de ulei, o lingură de miere, o lingură de smântână şi doi căţei de usturoi pisaţi. Uleiul de ricin este un miracol al naturii pentru podoaba capilară. Îi dă forţă firului de păr, volum şi vitalitate,  în timp ce îl tratează de la rădăcină. Uleiul de ricin previne tocirea firelor de păr şi le hrăneşte cu nutrimenţi esenţiali. Foloseşte masca de păr cu usturoi şi ulei de ricin cel puţin o dată pe săptămână sau de două ori pe lună, pentru efecte maxime.

Mască de păr cu usturoi şi ulei de ricin, îmbogăţită cu smântână şi miere

Să îţi masezi părul cu smântână poate fi un lucru benefic nu doar pentru podoaba capilară, ci şi pentru simţuri. Poţi folosi smântâna şi în măştile pentru faţă, în care adaugi căpşuni şi miere,şi pe care e indicat să le ţii timp de o jumătate de oră. Mierea are calităţi unice şi deosebite pentru piele şi păr. Se infiltrează în porii mici ai pielii, hrăneşte în profunzime şi echilibrează nivelul de apă, în timp ce oferă prospeţime pielii şi previne apariţia ridurilor. Toate aceste proprietăţi benefice sunt date de compuşii esenţiali din miere, precum zaharoză, proteine, fructoză, vitamine şi diferite săruri minerale.

Mască de păr cu usturoi şi ulei de ricin, pentru creşterea părului

Proprietăţile usturoiului sunt cunoscute din vremuri străvechi. Este folosit adesea în cosmetică, ca remediu puternic împotriva acneei şi a coşurilor. De asemenea, preparatele pe bază de usturoi sunt recomandate şi pentru îndepărtarea negilor de pe piele. În măştile pentru păr, usturoiul conferă supleţe, revitalizare şi stimulează firul de păr să crească mai repede.

Mască de păr cu usturoi şi ulei de ricin – mod de preparare

Amestecă toate ingredientele şi aplică pasta obţinută pe păr, masând energic timp de zece minute. Acoperă părul cu un prosop umed şi lasă să acţioneze aproximativ o oră.

La final, clăteşte-te şi spală-ţi părul cu şampon preferat. Opţional, poţi folosi şi balsamul de păr preferat. După o lună, vei observa că părul nu mai cade aşa de uşor.



Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg