Păr lipsit de strălucire? Iată ce să faci!

1 61848 original jpg jpeg

Ca şi privirea şi zâmbetul, aspectul părului dă o notă personală unei femei. Nimănui nu îi place părul aspru, deteriorat, lipsit de strălucire.

Dacă ai încercat foarte multe produse cosmetice de îngrijire a părului,însă nu eşti multumiţă de rezultatele obţinute,încearcă următoarele remedii naturale.

Rozmarin,pentru păr gras

Rozmarinul este benefic pentru podoaba capilară,întrucât reduce excesul de sebum şi previne apariţia aspectului neîngrijit dat de îngrăşarea părului. Aşadar,într-un bol adaugă 3 căni cu apă fierbinte şi câteva frunze de rozmarin,iar după 5-6 minute strecoară amestecul,pentru a elimina frunzele. Spală-te pe cap în mod normal,după care la clătire foloseşte această apă. Tratamentul se recomandă de cel puţin două ori pe săptămână.

Bicarbonat de sodiu,împotriva vârfurilor despicate

Bircarbonatul de sodiu este o alternativă excelentă a şamponului,întrucât nu elimină uleiurile naturale produse de pielea capului,prevenind deshidratarea părului şi despicarea vârfurilor. Aşadar,spală-te pe cap cu bicarbonat de sodiu până când obţii rezultatele dorite.

Mierea redă strălucirea părului

Mierea este cunoscută pentru proprietăţile ei benefice asupra părului şi pielii. Dacă părul tău este lipsit de strălucirea,mierea este remediul potrivit. Pentru prepararea măştii de păr toarnă într-un bol 3 căni cu apă fierbinte şi o lingură de miere. După ce s-a dizolvat mierea,clăteşte-ţi părul cu acest amestec,de fiecare dată când te speli pe cap.

De asemenea,mierea poate fi folosită şi în combinaţie cu smântănă,în special dacă ai părul încâlcit. Pentru un păr moale şi strălucitor ai nevoie de două ceşti de smântână şi o lingură de miere. Amestecul se aplică pe scalp şi se lasă să acţioneze timp de 5-6 minute. Apoi,spală-te pe cap cu şampon şi balsam. Efectele benefice ale mierii şi smântânei se vor vedea încă de la prima utilizare a celor două ingrediente.

Muştarul şi uleiul de ricin elimină mătreaţa

Pe lângă faptul că este inestetică,mătreaţa afectează atât textura părului,cât şi scalpul. Însă,din fericire,există numeroase remedii naturale care combat mătreaţa. Unul dintre ele constă în combinarea unei linguri de muştar cu o lingură de ulei de ricin şi o lingură de ulei de cocos. Masca se aplică pe păr,masând scalpul cu mişcări circulare timp de 5-6 minute. Apoi,părul se clăteşte cu apă călduţă şi se spală cu şampon. Tratamentul se foloseşte de minimum două ori pe săptămână.



Recente

Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg