Sfaturi de machiaj, dacă ai părul cărunt

1 51453 original jpg jpeg

Părul cărunt schimbă dramatic şi pe mai multe planuri felul în care arăţi. Dacă te-ai decis să-l porţi aşa şi să renunţi la vopsit, ai grijă cum te machiezi. Nu lăsa acest aspect deoparte, dacă nu vrei să arăţi neîngrijită!

Deşi culoarea părului tău este acum naturală,asta nu înseamnă că şi faţa ta trebuie păstrată la fel.Provocarea cea mai mare însă este să-ţi faci un machiaj natural,care să pară fără de efort.

Chiar dacă până acum nu obişnuiai să te machiezi,îţi recomand să începi chiar de mâine! Dacă tenul şi pielea ta sunt mai deschise la culoare,un păr cărunt va accentua această trăsătură şi chiar mai mult:vei arăta cu mult mai palidă decât eşti!  Ai nevoie de un machiaj plin de culoare,pentru a stimula tonurile pielii şi pentru a sublinia frumos trăsăturile.

Pentrubuze– Foloseşte ruj roşu,roz sau piersică,şi în nici un caz nuanţe de maro. Maroul va părea prea murdar şi plictisitor,alături de un păr gri. Scopul tău este să adaugi căldură şi viaţă tenului tău,şi un ruj într-o culoare potrivită te poate salva.

Fardul de obrazeste modalitatea cea mai simplă de a-ţi trezi la viaţă tenul. Optează pentru tonuri de roz şi pasteluri. Evită pudrele,pentru că dau acel aspect de piele uscată şi îmbătrânită.

Dacă ai ochiicăprui,alege un gri sau un maro din paleta ta de farduri,iar pentru ochiialbaştrimergi pe nuanţe de gri,bleumarin şi ardezie (o gresie argiloasă).

Foloseşte un anticearcăn bun pentru a masca cearcănele-umbrele de sub ochi vor fi intensificate de griul părului tău şi vei părea cu mult mai obosită decât eşti. Încearcă un anticearcan galben!



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg