Tunsori trăsnite pentru căţei

1 47898 original jpg jpeg

Imaginea contează! Chiar şi atunci când e vorba despre prietenii noştri îmblăniţi. Iată câteva imagini de prin lume cu cele mai inventive tunsori! Dacă nu te vor inspira, măcar te vor binedispune!

O coafură dinamică

Ai nevoie de cineva care să-ţi redea buna dispoziţie? „Soluţia” este un canish. Energia de care dă dovadă această rasă este binecunoscută,iar tunsorile rezonează cu energia lor vie.

Încearcă să-i tai buclele cât mai scurt,iar coada şi capul lasă-le să se evidenţieze cu şuviţe cât mai bufante. Rezultatul? O explozie de energie!

Frizură pe lungime

Toate detaliile sunt puse la punct şi yorkshire-ul terrier de mai jos poate să cucerească inimile tuturor admiratorilor. Fundiţa roşie de pe cap face deliciul întregii coafuri. Ce-ai putea să reproşezi unei asemenea tunsori?

Tunsoare în trepte

Şi ce dacă i se spune câinele mop (Komondor)? Nu înseamnă că nu poate fi şic. În caz că ai un astfel de exemplar,este bine să-l tunzi cât mai des,pentru că firele de păr i se pot încurca.

„Personajul” din imagine poartă o tunsoare în scări şi atrage admiraţia tuturor cu spiralele atent modelate.

În stil hippiot

„Oi fi eu mic,dar am personalitate”,pare să zică exemplarul de câine chinezesc din imagine. Cu pletele lăsate pe ochi şi pe lăbuţe,la care s-a adăugat un articol de vestimentaţie sport,iese o combinaţie de zile mari. Nu-i de mirare că-şi păstrează ochii doar pentru el!

Onduleuri subtile

Cockerul spaniel din imagine ştie ce înseamnă statutul de „vedetă”. O fi el un câine de talie mică,dar atrage privirile prin urechile mătăsoase.

Onduleurile subtile şi pieptănătura pe spate îi întregesc aspectul şi rezultatul este garantat!

Stil pretenţios

Culmea rafinamentului în „coafurile” pentru căţei se vede în modelele destinale delicaţilor pudeli.

Cizmuliţele şi blăniţa de pe corp sunt 100% naturale şi impecabile,iar firele de păr de pe creştet sunt o adevărată încântare!