Amenajări interioare în stil rustic şi modern

1 67735 original jpg jpeg

Vrei să dai un aer nou locuinţei tale şi, deşi nu locuieşti în inima munţilor, ţi-ar plăcea să regăseşti acel sentiment care te încearcă atunci când mergi în vacanţe la o cabană. Iată câteva amenajări interioare în stil rustic şi modern, care vor garanta şi aprecierea musafirilor tăi.

Amenajări interioare în stil rustic şi modern. Masa de bucătărie din cărămidă sau piatră de rău

Acest proiect poate dura ceva mai mult şi poate fi ceva mai costisitor,însă la final,rezultatul merită.

Dacă ai o masă sau un blat de bucătărie insular,îl poţi face din cărămizi sau pietre. Acest lucru oferă întregii bucătării un aspect frumos,rustic,iar proiectul este,în sine,mult mai uşor decât ai crede la prima vedere.

4a047baf44284b550dc5aad5a61fb7f1 jpg jpeg

Amenajări interioare în stil rustic şi modern. Înfăşoară în sfoară mânerele de la dulapuri   

Sfoara este foarte ieftină şi poţi face multe lucruri drăguţe cu ea,atunci când te apuci să bricolezi.  Dacă vrei să dai o faţă nouă dulapurilor tale,poţi începe să le înfăşori mânerele în sfoară.

Asta va oferi bucătăriei tale,pe lângă alte decoraţiuni specifice (chiar şi vase/farfurii din lut),un aspect rustic şi este unul dintre cele mai simple proiecte pe care le poţi face de una singură. Ai nevoie doar de sfoară,lipici şi,eventual,vopsea.

2b2a01d3837c6ab808d03d8bbc98b199 jpg jpeg

Amenajări interioare în stil rustic şi modern. Rafturi (sau cuiere) din europaleţi  

Paleţii vechi sunt relativ uşor de găsit şi sunt şi foarte ieftini. Ce este cu adevărat interesant este că poţi face cam orice din ei,de la mici măsuţe ori cuiere şi rafturi,şi până la canapele sau fotolii.

Pentru cuier şi rafturi îi poţi vopţi în culoarea preferată,dar îţi recomandăm să-i dai doar cu un lac de protecţie,ca să nu pierzi din efectul rustic.

aa207ffa5a508485c0714cddd70938ba jpg jpeg

Amenajări interioare în stil rustic şi modern. Oglindă cu rama din lemn masiv

În dormitor,baie sau chiar pe hol,acest gen de oglindă oferă un look rustic şi va fi vedeta casei. Ai nevoie doar de lemne de hambar vechi sau alte bucăţi de lemn uzat.

Aplică-le în jurul oglinzii tale mari,dar este un truc bun şi pentru cele micuţe,pe care le poţi atârna ulterior pe perete.

465c1a6110e2685d15d17c4907830b7e jpg jpeg

Credit foto:Pinterest