Cum arată casa pe roţi în care pot dormi opt persoane

1 72146 original jpg jpeg

Micile căsuţe pe roţi, potrivite pentru a petrece vacanţa la munte, şi de ce nu, chiar şi la mare, atrag admiraţia de fiecare dată. Cum v-am prezentat mai multe case mici asemănătoare, unde oamenii chiar locuiesc, iată cum arată casa pe roţi în care pot dormi opt persoane. Şi are doar 29 metri pătraţi!

Chiar dacă ziele de vacanţă cu soare sunt departe,CasoTeca îţi prezintă o casă de vacanţă potrivită pentru grupurile mari.

Această casă mică,pe roţi,are nu unul,ci două dormitoare,la care se poate ajunge pe scări igenios aranjate. În plus,dormitoarele sunt extrem de spaţioase. Chiar dacă spaţiul de sus,unde au fost amenajate dormitoarele nu este la fel de înalt precum cel al unei camere obişnuite,aceastea oferă spaţiu suficient pentru a amenaja paturi suplimentare.

Pot dormi 8 persoane

Bucătăria nu este la fel de mare ca una obişnuită,însă are dimensiunea şi spaţiul suficient pentru o bucătărie în care să găteşti câte ceva în timpul vacanţei. După bucătărie,mai există un spaţiu folosit pentru depozitare. Acesta putea fi folosit ca dormitor pentru alte două persoane. Iar dacă luăm în calcul şi canapeaua extensibilă din zona de zi,dar şi cele două dormitoare,în această casă pot dormi opt persoane! Ai putea da o petrecere pe cinste cu prietenii,la munte sau la mare!

O companie din Statele Unite ale Americi produse acestea căsuţe pe roţi. În funcţie de preferinţele clienţilor,aceastea pot fi şi personalizate.