Cum să-ţi faci locuinţa să pară mai spaţioasă

1 53340 original jpg jpeg

Corpurile de mobilier care se pot combina în moduri diferite sunt perfecte pentru o locuinţă de mici dimensiuni, pentru că pot îndeplini mai multe funcţii şi se pliază pe necesităţile practice ale familiei. Poţi alege dintre mai multe tipuri de sisteme modulare, disponibile pentru fiecare cameră.

Trucuri originale de amenajare

În bucătării,mobilierul modular a câştigat popularitate tocmai pentru că nu întotdeauna ceea ce găseşti în magazine se potriveşte la fix în spaţiul pe care-l ai la dispoziţie. Producătorii îţi dau posibilitatea să alegi numărul de corpuri,de poliţe şi sertare,de uşi,care pot fi simple,duble,cu un model anume sau realizate din sticlă securizată. În unele magazine poţi proiecta mobila din bucătărie împreună cu un specialist,cu ajutorul unui program de simulare 3D.

Pentru sufragerii spaţioase

Unele sisteme modulare de mobilier pentru living sunt dotate cu secţiuni care se adaugă pentru a crea locuri în plus,la ocazii speciale,sau se extind prin deplierea unor secţiuni. Unele mese extensibile au la mijloc şi spaţiu de depozitare,cu uşă,sau loc pentru păstrarea a 3-4 scaune,incluse în preţ sau care se pot cumpăra separat. Mobilierul modular din camera de zi include şi colţare extensibile din stofă sau din piele,care se pot utiliza sub formă de pat sau separat,ca fotolii,taburete şi canapea.

Mobilier pentru camera copiilor

Dulapurile cu design modular sunt utile şi în dormitor,unde componente diferite se pot monta pentru a crea un sistem de stocare original. În camera de dormit a copiilor poate fi special ales pentru a putea fi modificat,pe măsură ce vor creşte. Un pat modular pentru bebeluş se poate transforma în unul pentru preşcolari sau se extinde în pat de adolescent,birou şi dulapuri.

simeon stalpnicul png

Canapea Maxi (240x150 cm),Neoset,4.750 lei

Taburet Maxi (93x60 cm),Neoset.com.ro,1.146 lei

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png

Canapea extensibilă Beddinge Håvet,Ikea,1.249 lei

simeon stalpnicul png

Colţar extensibil Lilly,kika,899 lei (suprafaţă extensibilă 200x120 cm)

simeon stalpnicul png

Set colţar living,4.560 lei Canapeledinpiele.wordpress.com

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png