Cum arată o piscină naturală, fără clor

1 70208 original jpg jpeg

Sezonul de scăldat a început de ceva timp, şi tot ce ne putem imagina este cum ar fi să avem parte de o piscină naturală, fără clor. Acest lucru este posibil. Casa de arhitectură Herzog & de Meuron au proiectat o astfel de piscină în Elveţia.

CasoTeca îţi prezintă cum arată o piscină naturală,fără clor.

În Elveţia s-a deschis o piscina naturală,fără clor,pentru familii. Amenajarea teritoriului şi a sistemelor acvatice sunt folosite exclusiv pentru curăţarea apei,care creează senzaţia de înot într-un iaz,cu apă naturală.

Construcţia a început în Naturbad Riehen în 2013,cu sprijinul total al locuitorilor din zonă,care şi-au dorit cu disperare o nouă piscină,motiv pentru care au ales una naturală,în defavoarea celor în care se foloseşte clor. Prea mult clor.

Iniţial,Herzog &de Meuron a venit cu propunerea de piscină naturală în 1979,dar ideea a fost amânată mai mult de trei decenii,până când autorităţile au revenit asupra acestei idei.

De data aceasta,tehnicile de filtrare a apei disponibile au devenit punctul central al designului,care oferă apă curată pentru 2.000 de amatori în fiecare zi.